PANOS VENIZELOS - ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ: 1/3/09 - 1/4/09

ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ

ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧOYN ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ (ΑΝ)ΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΞΕΛΙΓΧΘΕΙ ΣΤΗ ΠΙΟ ΕΥΦΥΗ ΜΕΘΟΔΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ !!!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΤΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ !!!



«Ω παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ', ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων νυν υπέρ πάντων αγών».

(«Εμπρός, τέκνα των Ελλήνων, ελευθερώστε την πατρίδα, ελευθερώστε τα παιδιά σας, τις γυναίκες σας, τα ιερά των πατρογονικών θεών σας, τους τάφους των προγόνων σας τώρα ο αγώνας είναι για τα πάντα»).

Από την τραγωδία Πέρσαι του Αισχύλου.


ξεῖν’, ἀγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ὅτι τῇδε κείμεθα, τοῖς κείνων ῥήμασι Πειθόμενοι ›.

"Ξένε, πες στους Λακεδαιμόνιους ότι κοιτόμαστε εδώ, πιστοί στους νόμους τους."

Συμωνίδης αρχαίος Έλληνας λυρικός ποιητής.


ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ / ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ / ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ / ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ / ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ / ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ / ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ / ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ….

ΑΝΤΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ - ΠΡΟΒΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ

ΑΝΤΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ  ΦΑΣΙΣΜΟ - ΠΡΟΒΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ! ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ !!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΑ "ΦΑΣΙΣΜΟΥ "ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΝΑ ΝΟΜΟΤΥΠΟ EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΙΚ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ! ΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ …ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΧΑΡΜΑΝΙ...

ΣΤΙΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ΄Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ΄ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΄ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΟΝΙ΄.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟ ΧΩΜΑ...

ΣΤΙΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΄ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ΄ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΟΓΗ ΄ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΟΝΙ΄.
Η φωτογραφία μου
Μια σπίθα θέλει το δαδί φωτιά για να φουντώσει και το μυαλό του καθενός να ΄ρθει και να θολώσει !!! Δεν υπάρχουν ιδεολογίες ανθρώπινες εφευρέσεις είναι. Η καπιταλιστική ολιγαρχία κυβερνούσε πάντα και δεν θα πείραζε κανέναν μας αν υπήρχαν κανόνες, αρχές κι αξίες. Ανθρωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης χρειάζεται που να εστιάσει στις ανθρώπινες αξίες και στο περιβάλλον. Αυτοί τρελάθηκαν όμως, λειτουργούν για τον (άν)θρωπο, χωρίς τον (αν)θρωπο. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ είναι το τρίπτυχο για να βγούμε από την σημερινή φαυλότητα. Όσον αφορά τους οπαδούς των ιδεολογιών… ας μελετήσουν τις Θεοσοφίες, τις ρήσεις και τ΄αποφθέγματα των αρχαίων Ελλήνων Θεοσόφων (των μεγαλύτερων "επαναστατών" από καταβολής κόσμου).

ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΄ΕΦΙΑΛΤΕΣ΄ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ, ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΜΗΝΕΣ, Η ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ....

ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ !!! Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο... αυτοξεφτιλιζόμαστε και δεν το καταλαβαίνουμε. Ημέρα της μητέρας, ημέρα της γυναίκας, ημέρα των ερωτευμένων, ημέρα της γης, ημέρα της σελήνης, ημέρα του πατέρα, ημέρα αποταμίευσης, ημέρα για την καταπολέμηση του καπνίσματος κ.ο.κ. Ημέρα εναντίον αυτών που απομυζούν το αίμα του κοσμάκη δεν είδα όμως, ούτε ημέρα υπέρ αυτών που χάνουν την δουλειά τους, ή ημέρα εναντίων των λαμογιών, ημέρα εναντίον της τηλεχαύνωσης, ημέρα εναντίον των πολιτικών που μας δουλεύουν ψιλό γαζί, εναντίον της διαφθοράς, εναντίον των παιδεραστών, των ΄εμπόρων΄της σήψης και της ωμής βίας...Ελάτε λοιπόν να πληρώσουμε εμείς το δημόσιο χρέος που αφήνουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις και εσείς κάντε ημέρα γης... 60 χρόνια που ήτανε αυτοί, τώρα το κατάλαβαν, ή θα κλείσουν τα φώτα και τις τσιμινιέρες τους οι μεγαλοβιομηχανίες που την καταρυπαίνουν. Διαμαρτυρία του κώλου είναι, για να κάνουν κάποιοι το κομμάτι τους, εν μέσω μειωμένης απασχόλησης και αναδιαπραγμάτευσης των εργασιακών σχέσεων. Και για να ολοκληρώσω, η ημέρα της γης είναι αυτονόητη βρε πένιτες, δεν χρειάζεται επιβεβαίωση, ούτε να κλείσουμε τα φώτα, αλλά να ανοίξουμε τα μυαλά μας.

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ...ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ !

Ούτε τα φώτα κλείνω, ούτε τίποτα...Δεν ποδηγετούμαι εγώ ρε ζώα. Τα κλείνω όποτε θέλω μόνος μου και όχι την ημέρα ή την ώρα που θα μου πούνε αυτοί που σας κατευθύνουνε... Ξυπνήστε επιτέλους και βάλτε το να δουλέψει το ρημάδι...σκατά έχει μέσα. Και βέβαια για νομιμοφανείς λόγους θα το κάνουνε... όπως με το τσιγάρο, το ποτό, κ.λ.π. ...αλλά ήσαστε τόσο μαλάκες που ποτέ δεν αναρωτηθήκατε, γιατί δεν το κάνουνε για τους μισθούς των 700 ευρώ, για την κατάντια του εκπαιδευτικού συστήματος, για την καταλήστευση μας μέσω των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, για τον πνευματικό σκοταδισμό, για την μειωμένη απασχόληση και για χίλια δύο άλλα... Και τι έγινε ρε νούμερα άμα κλείσουμε τα φώτα... λαϊκή επανάσταση κάνουμε...το παιχνίδι τους παίζουμε, μας βλέπουν και γελάνε. Επανάσταση του καναπέ είναι ρε άθλιοι...αυτό θέλουν, να εκτονωνόμαστε αναίμακτα, για να έχουμε την ψευδαίσθηση ότι αντιστεκόμαστε... σαν ενεργοί επαναστάτες του κώλου που ήμαστε. Υ.Γ Και τα 700 ευρώ που μας δίνουνε πολλα είναι για το σανό που καταναλώνουμε...

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Θ΄ ΑΛΛΑΞΕΙ...

Η τελευταία κρίση δεν είναι στην ουσία οικονομική, αλλά ηθική και πολιτική. Η έλλειψη αρχών, αξιών και κανόνων, έχει « ξυπνήσει » την συνείδηση του όχλου, που άρχισε - επιτέλους - να αντιλαμβάνεται τι παίζεται πίσω από την πλάτη του και θ΄ αντιδράσει...Το πότε δεν ξέρω... Οι κρατούντες λόγω αλαζονείας - είναι σαν τους κερατάδες - θα το μάθουν λίγο πριν τις γκιλοτίνες, τελευταίοι. Ιστορικά έτσι γινότανε και οι εποχές δεν αλλάζουν… κύκλους κάνουνε. Καμία τέτοια κρίση δεν τελειώνει «αναίμακτα» και επειδή λόγω των πυρηνικών δεν είναι εύκολο να γίνει ένας παγκόσμιος πόλεμος, μια πανευρωπαϊκή «ταξική» επανάσταση μου φαντάζει πολύ πιο εφικτή... Ως αναφορά τους δισεκατομμυριούχους μην ανησυχείτε μειώθηκαν λόγω της κρίσης κατά το 1/3... 793 έμειναν. Για αυτούς και άντε για μερικούς ακόμη δουλεύουνε τα 6,5 δις των σύγχρονων δούλων του πλανήτη. Ως αναφορά το Γκέιτς και τον Μπάφετ κάτι ψιλά να ρίχνανε... τις αγοράζανε τις 2Ο κορυφαίες εταιρίες μας για πλάκα...χώρια που θα τους μένανε και ρέστα. Υ.Γ Αν δεν αντιληφθούνε το συντομότερο, ότι ο κόμπος και το κοροιδιλίκη έχουνε φτάσει στο χτένι και ότι η μεσαία τάξη που ήταν η προστασία τους συρρικνώνεται επικίνδυνα, μια επαναστατική σέχτα θα γίνει όλη η Ευρώπη...

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ …

ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΟΤΙ... ΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΔΥΣΜΟΙΡΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Π.Β

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΣΕΧΤΑ ΡΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!

Θέμα επιλογής είναι... Άλλος επιλέγει την σέχτα των επαναστατών, άλλος των « λαμογιών », άλλος των βολεμένων, άλλος των ωχαδερφιστών, άλλος αυτήν των 700 ευρω κ.ο.κ. Το ζητούμενο δεν είναι τα είδη των σεχτών... αλλά γιατί δημιουργούνται. Τις πταίει δηλαδή... Και για να σας φύγει η απορία… οι κοινωνικές αδικίες και οι ανισότητες δημιουργούν αυτές των επαναστατών. Οπότε μην προβληματίζεστε...Αν τώρα πολύ κακώς μετατρέπονται από επαναστάτες σε τρομοκράτες, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και αυτό είναι κάτι που δεν το νομιμοποιώ, όπως φαντάζομαι και κανένας νοήμων... και σε τρομοκράτες μετατρέπονται βέβαια όταν χτυπούν τυφλά και αθώους... ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ. Π.Β

Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

ΤΟ 1ο ΚΡΑΣ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ( ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ) ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΕΣ !

Άντεξε ( παρά τις φρούδες ελπίδες μου για μια μαζική Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση ), τις όποιες μηδενικές αντιδράσεις από τους σύγχρονους δούλους του συστήματος και βγαίνει από την παρούσα κρίση πιο ισχυρή από ποτέ. Αν κάποιοι χάσανε, ή χάσουνε στην πορεία, σπίτια, δουλειές, περιουσιακά στοιχεία κ.λ.π. κ.λ.π. μικρό το κακό... η αναλογία βολεμένων και αβόλευτων απ΄ ότι φάνηκε δεν έχει αγγίξει ακόμη το κόκκινο... ( γιατί αλλιώς θα είχαμε κοινωνική έκρηξη ) οπότε όλα καλά... Η ΡωσοΑμερικανοΕυρωπαϊκή συνεργασία γίνεται ισχυρότερη μετά την έλευση του Ομπάμα, που σημειωτέον επισκέπτεται μόνο την Τουρκία... oι Κινέζοι δεν δείχνουν καμία προθυμία, ο Χάιντερ σκοτώθηκε σε ατύχημα και τέλος καλό, όλα καλά. Το τι θα επακολουθήσει γνωστό...γενικότερο στρίμωγμα, περικοπές, 12ωρα, αύξηση των ορίων ηλικίας, μειώσεις μισθών και συντάξεων κ.λ.π. κ.λ.π. Εύγε μας.

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ !!!

Εάν υπήρχε έστω και μια υποτυπώδης « ενωμένη » αντίδραση και εννοώ οργανωμένες διαδηλώσεις στις μεγαλουπόλεις της Ηπείρου μας από κάποιο συντεταγμένο όργανο ( π.χ από μια Πανευρωπαϊκή Γ.Σ.Ε.Ε... χμ, χμ,) το κακό αυτό θα σταμάταγε πάραυτα υπό το φόβο της ανατροπής του συστήματος και της πλήρους αναρχίας. Αλλά βλέπετε ενώθηκε μόνο η Ευρωπαϊκή νομενκλατούρα της ολιγαρχίας στις Βρυξέλλες και όχι ο λαουτζίκος της…..Βρε καλά μας κάνουνε και ακόμη χειρότερα…δούλοι είμαστε έτσι και αλλιώς και αναλώσιμοι.

ΠΑΜΠΛΟ ΠΙΚΑΣΟ - ΓΚΟΥΕΡΝΙΚΑ

AMBER ALERT - ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΓΑΖΑ 2008 ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΓΑΖΑ 2008 ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΣΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ