PANOS VENIZELOS - ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ: 1/4/10 - 1/5/10

ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ

ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧOYN ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ (ΑΝ)ΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΞΕΛΙΓΧΘΕΙ ΣΤΗ ΠΙΟ ΕΥΦΥΗ ΜΕΘΟΔΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ !!!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΤΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ !!!



«Ω παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ', ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων νυν υπέρ πάντων αγών».

(«Εμπρός, τέκνα των Ελλήνων, ελευθερώστε την πατρίδα, ελευθερώστε τα παιδιά σας, τις γυναίκες σας, τα ιερά των πατρογονικών θεών σας, τους τάφους των προγόνων σας τώρα ο αγώνας είναι για τα πάντα»).

Από την τραγωδία Πέρσαι του Αισχύλου.


ξεῖν’, ἀγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ὅτι τῇδε κείμεθα, τοῖς κείνων ῥήμασι Πειθόμενοι ›.

"Ξένε, πες στους Λακεδαιμόνιους ότι κοιτόμαστε εδώ, πιστοί στους νόμους τους."

Συμωνίδης αρχαίος Έλληνας λυρικός ποιητής.


ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ / ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ / ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ / ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ / ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ / ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ / ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ / ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ….

ΑΝΤΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ - ΠΡΟΒΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ

ΑΝΤΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ  ΦΑΣΙΣΜΟ - ΠΡΟΒΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ! ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ !!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΑ "ΦΑΣΙΣΜΟΥ "ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΝΑ ΝΟΜΟΤΥΠΟ EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΙΚ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ! ΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ …ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΧΑΡΜΑΝΙ...

ΣΤΙΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ΄Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ΄ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΄ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΟΝΙ΄.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟ ΧΩΜΑ...

ΣΤΙΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΄ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ΄ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΟΓΗ ΄ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΟΝΙ΄.
Η φωτογραφία μου
Μια σπίθα θέλει το δαδί φωτιά για να φουντώσει και το μυαλό του καθενός να ΄ρθει και να θολώσει !!! Δεν υπάρχουν ιδεολογίες ανθρώπινες εφευρέσεις είναι. Η καπιταλιστική ολιγαρχία κυβερνούσε πάντα και δεν θα πείραζε κανέναν μας αν υπήρχαν κανόνες, αρχές κι αξίες. Ανθρωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης χρειάζεται που να εστιάσει στις ανθρώπινες αξίες και στο περιβάλλον. Αυτοί τρελάθηκαν όμως, λειτουργούν για τον (άν)θρωπο, χωρίς τον (αν)θρωπο. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ είναι το τρίπτυχο για να βγούμε από την σημερινή φαυλότητα. Όσον αφορά τους οπαδούς των ιδεολογιών… ας μελετήσουν τις Θεοσοφίες, τις ρήσεις και τ΄αποφθέγματα των αρχαίων Ελλήνων Θεοσόφων (των μεγαλύτερων "επαναστατών" από καταβολής κόσμου).

ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΄ΕΦΙΑΛΤΕΣ΄ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ…ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΘΕΝ ΤΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ...

… ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ…ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΕΠΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ (ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΛΟΓΙΚΗΣ) ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΛΗΝΕΨΩ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ... «Λάθος απόφαση θεωρείται και είναι… μόνο αυτή που πήρε συνειδητά κάποιος γνωρίζοντας από πριν το ολέθριο αποτέλεσμα της. Όλες οι άλλες είναι απλώς αναπόφευκτες». Από την ΄Εκσπερμάτιση 2΄που προετοιμάζεται…

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΕΠΕΙΔΗ Η Γ@ΜΗΜΕΝΗ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ…

Και την αποκλειστική εθύνη γι΄ αυτό φέρει (έχω αναφερθεί εκτενώς στον "Εκσπερμάτιση") αδιαμφισβήτητα το παγκόσμιο εκπαιδευτικό "σύστημα" που θέλει αμόρφωτα, κατευθυνόμενα και παπαγαλίζοντα χωρίς παραγωγή σκέψης αμόρφωτα ζόμπι … Αισθάνομαι την ιερή υποχρέωση - χωρίς να είμαι ο Μαρξ, ο Ένγκελ, ή ο Προυστ (τυχαία τα δανείστηκα τα ονόματα γιατί αυτούς έχω ακουστά)... παρά ένας απλός θυμόσοφος όπως με αποκάλεσε στο πρόλογο της "Έκσπερμάτισης" ο φίλος Παντελής Λουλάκης - να σας υπενθυμίσω ότι "μορφωμένος" είναι αυτός που παράγει δική του σκέψη… κι όχι αυτός που καταναλώνει, αποστηθίζει ή αναπαράγει την έτοιμη και ευκολοχώνευτη... Οπότε καλό είναι να καταρρίψουμε τον υπάρχον μύθο και να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους...Καθότι άλλο πράγμα είναι η μόρφωση … κι άλλο η επιστημονική κατάρτιση και η εξιδίκευση… Ορίστε μάθατε και κάτι που δεν θα το μαθαίνατε ποτέ στη ζωή σας αν δεν με συναστρεφόσασταν…(χιούμορ) Από εκεί και πέρα…άλλο είναι ο φασισμός, άλλο ο εθνικισμός, άλλο ο πατριωτισμός…(ο Ελληνισμός στη περίπτωσή μας) … κι άλλο ο ρατσισμός, ή η συνειδητή στάση εναντίον της ανεξέλεγκτης ή μη λαθρομετανάστευσης… που δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει (για ανθρωπιστικούς κυρίως λόγους) κι εννοώ ένεκα της φτώχιας και της ανέχειας που προωθεί σ΄ αυτές τις χώρες το σύστημα για τους γνωστούς λόγους... Μια και κανένας ευφυής νους δεν θα έπρεπε να ήταν - είναι υπέρ της λαθρομετανάστευσης...Αλλά όλοι εναντίον της πρωτεγενούς φτώχιας... Ολοκληρώνοντας λοιπόν την σκέψη μου στο παραπάνω θέμα... Αναδιαπραγματευθείτε με το ΄είναι΄ σας …τι, πως και γιατί συμβαίνει ότι συμβαίνει τριγύρω μας… και θα τον βρείτε το λόγο... Για να σας βοηθήσω έχει να κάνει αποκλειστικά με το παραπάνω... Με την συνειδητή έλλειψη εκπαίδευσης, παιδείας... και κατά συνέπεια με τη μη παραγωγή "αυτοφυούς" σκέψης... "Χαζό παιδί χαρά γεμάτο". Ειλικρινά δικός σας Πάνος Βενιζέλος.

Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ…

Όχι τίποτα άλλο… για να διαπιστώσετε -ιδίοις όμμασι - πόσο αλήτες και προδότες είναι και αυτοί και οι παρατρεχάμενοι τους … Αντί τα λαμόγια να νιώσουν τύψεις για τη συμφορά που επέφεραν στη χώρα και τους πολίτες της με την επί 35 χρόνια πολιτικής τους... και ν΄ ασχοληθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με το νέο αναπτυξιακό της μοντέλο (για να την ανασυγκροτήσουν και να την επαναφέρουν στο δρόμο της ηθικής και οικονομικής ανάπτυξης που της αξίζει...) π.χ άμεση αξιοποίηση του ορυκτού της πλούτου (ορυκτών και πετρελαίου), αξιοποίηση της ηλιακής και αιολικής ενέργειας, μειώσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων σε συμφωνία με την Ε.Ε, ανάταξη της γεωργίας, του τουρισμού, της επιχειρηματικότητας κ.ο.κ… Ασχολούνται με τον Καλλικράτη... που θα στοιχίσει (εν μέσω έστω αυτής της τεχνητής κρίσης) αρκετά δις... που ήδη κόβουν από τους πτωχούς εργαζόμενους και συνταξιούχους ... Για να συσπειρώσουν απλώς με την απαραίτητη εκλογολογία τους, τους μωροφιλόδοξους και ανεγκέφαλους (εξίσου προδότες στελέχοι και οπαδούς τους) ξανα- μαζεύοντάς τους στο μαντρί...Ώστε να μη κινδυνέψει με αποδόμηση το φασιστικό καθεστώς τους… Υ.Γ Η παρούσα κυβέρνηση λειτουργεί σαν σε αποστολή θανάτου…(για να βγάλει το φίδι από την τρύπα εκ μέρους της νέας τάξης …) λόγω της ανερμήνευτης πνευματικής επιρροής που ασκεί σ΄ ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας και του απόλυτου ελέγχου που εξασκεί στο ξεπουλημένο συνδικαλιστικό κίνημα... Ρισκάροντας την εξουσία της... μόνο και μόνο για να ολοκληρώσει την αποστολή της και να γίνει αρεστή στ΄ αφεντικά της... Υ.Γ 2 Επειδή έχω πολλά κομματικά στελέχοι - ένθεν και εκείθεν - στους φίλους μου …ειλικρινά έχω χάσει πάσαν ιδέα (με τη στάση που κρατούν και αυτοί και κάποιοι άλλοι) για το ανθρώπινο είδος… Ξέρουν αυτοί σε ποιους απευθύνομαι … και δεν χρειάζεται να τους ονοματίσω… «ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΙΑ ΔΙΠΟΔΑ ΟΝΤΑ (ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΚΑΤ΄ ΟΨΙΝ ΑΝΤΡΕΣ) ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΑΣ». Το απόφθεγμα είναι από την ΄Εκσπερμάτιση 2 ΄που προετοιμάζεται…

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ… ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…

Μιας και αυτοί με τις συνειδητές δηλώσεις και τις παλινωδίες τους οδήγησαν τα σπρεντ και τα ομόλογα στη στρατόσφαιρα και τη χώρα στη κατάρρευση… Υπάρχει ένα παγκόσμιο σχέδιο οικονομικής εξόντωσης των λαών… για να παραδοθούν άνευ όρων στις ορέξεις της νέας τάξης... ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΜΜΕ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ, ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ Κ.Ο.Κ. Γιατί δεν είναι δυνατόν να ήταν όλα καλά και άγια μέχρι το τέλος του 2007 και ξαφνικά να γκρεμίστηκε ο κόσμος… Έχω την βεβαιότητα λοιπόν συνεκτιμώντας τα γεγονότα ... (κατάρρευση Λένμαν μπράδερς που την έσωναν για πλάκα) ότι επίτηδες το οργάνωσαν έτσι στα ξαφνικά, για να σοκάρουν τη κοινή γνώμη (να πιάσουν εξ΄απήνης τους πολίτες ) και να περάσουν πιο εύκολα στο επόμενο πλάνο των σχεδίων τους… Κοντολογίς όμως η δύναμη εξακολουθεί να είναι στα χέρια μας... και όχι στα δικά τους… Αρκεί να δείξετε εσείς (τα κομματικά στελέχοι και οι οπαδοί τους) ότι δεν είστε πια μαζί τους… Μόλις συμβεί αυτό όλα θ΄ αλλάξουν … Από εκεί και πέρα μη πιστεύετε τα παραμύθια τους…Περί διεφθαρμένων Ελλήνων, μεγάλου δημόσιου τομέα που απορροφά το μεγαλύτερο μέρος των δημοσίων εσόδων, εγγενών αδυναμιών, φοροφυγάδων κ.ο.κ… Όχι ότι δεν υφίστανται αυτές οι αγκυλώσεις (προς Θεού) και δε θέλουν πάταξη... Αλλά δε φταίνε αυτές για την χρεοκοπία μας που είναι τεχνητή... Οι πολιτικοί φταίνε για την άλογη διόγκωση του δημόσιου χρέους και ουδείς άλλος... μιας και αυτοί την πρακάλεσαν τεχνηέντως και κατ΄ εντολή των αφεντικών τους για να γίνει το έργο τους ευκολότερο... Κι αν δεν με πιστεύετε κοιτάξτε τα χρέη των άλλων χωρών που δεν έχουν αυτά που μας καταγγέλουν… Η.Π.Α, ΑΓΓΛΙΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΙΣΛΑΝΔΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ κ.ο.κ...χα,χα Αυτές γιατί χρεοκόπησαν...αφού δεν είχαν ούτε πολλούς δημοσίους υπαλλήλους, ούτε φοροφυγάδες, ούτε φακελάκια ;;; Ξυπνήστε αδέρφια...αυτά τα λένε για να σας αποσπούν την προσοχή και να σας διαιρούν… Δεν υπάρχει άλλη λύση συνέλληνες… Μόνο η καθολική αντίσταση....

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΑΚΟΜΗ) ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ... ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…

Αποτελεί όνειδος για όλους τους υγιώς (αν υπάρχουν) σκεπτόμενους Έλληνες … Θα πρέπει λοιπόν άμεσα... να διαλυθούν τα υπάρχοντα κόμματα και να δημιουργηθούν νέα με σύγχρονη ανθρωπιστική πατριωτική αντίληψη (μια και η ιστορία συνεχώς επαναλαμβάνεται)... Και να βρεθούν καταξιωμένα και αναγνωρίσιμα πρόσωπα... Γνήσιοι Έλληνες δηλαδή με ήθος, εντιμότητα, γνώσεις, ανιδιοτέλεια, όραμα και άδολη αγάπη προς την πατρίδα τους... ώστε και αυτήν να επαναφέρουν στο δρόμο που της αξίζει... και εμάς…

ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΡΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ…ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ…

Και έχουν ήδη καταρρεύσει ή εκτεθεί όλα ... εκτός από τη μόνιμη εξουσία (την καπιταλιστική ολιγαρχία δηλαδή) που συνεχίζει να κυβερνά (μέχρι και σήμερα…) λόγω της ανήκεστης πνευματικής σας ανεπάρκειας… Ξεκινάμε λοιπόν… Η δημοκρατία και ο κομμουνισμός είναι ανέφικτα μοντέλα εξουσίας (γιατί απευθύνονται σε μια κοινωνία αγγέλων ή ανθρώπων αν θέλετε που έχουν όλοι τα ίδια γεννετήσια χαρακτηριστικά, αρχές και αξίες...). Πόσο μάλλον που στη πράξη δεν εφαρμόστηκαν ποτέ...(απλώς τα εξέθεσαν τα μοντέλα αυτά τεχνηέντως ίσως)... όπως την ακροδεξιά στη συνέχεια, τον σοσιαλισμό και όλα τα υπόλοιπα… Κοντολογίς... γιατί ποτέ δε μου άρεσαν τα πολλά λόγια… Η μόνη ιδεολογία που υπάρχει είναι αυτή του ανθρωπισμού...(η προσπάθειά μας αν θέλετε μέσα από την εκπαίδευση και την παιδεία να βγάλουμε καλύτερους ποιοτικά ανθρώπους)... Και το μόνο μέχρι στιγμής εφαρμόσιμο μοντέλο εξουσίας λόγω του χαρακτήρα ή της εκπαίδευσής μας (απ΄ ότι αποδεικνύεται και στη πράξη)... είναι έστω και τεχνηέντως το ασύδωτο καπιταλιστικό... Αρκεί βέβαια να βρίσκει όλους εμάς τους υπόλοιπους ενωμένους απεναντί του... ώστε να φοβάται κατά καιρούς και να αναδιπλώνεται… Ότι άλλο σας έχουν διδάξει «οι πονηροί ιδεολόγοι και σοφοί του συστήματος» είναι για να κρατάς τη κοιλιά σου από τα γέλια… Υ.Γ Στη παρούσα φάση... και έτσι όπως έχουν εξελιγχθεί τα πράγματα, το μοντέλο του "κρατικού καπιταλισμού" μου φαντάζει το ιδανικότερο και το πιο επιτυχημένο... Αρκεί και σ΄ αυτή τη περίπτωση να υπάρχουν οι αυστηρότερες των ποινών (όπως και στη Κίνα) για τους μακρυχέρηδες… Υ.Γ 2 Προσωπικά ούτε καν με ενδιαφέρει ποιο μοντέλο κυβερνά, τι πρεσβεύει ή πως λέγεται… Αρκεί να σέβεται τους πολίτες του …να αποπνέει εντιμότητα και υγεία… να προσφέρει εργασία, κοινωνική ασφάλεια, αξιοπρεπή αμοιβή, προοπτική, ηρεμία και όραμα για μια καλύτερη κοινωνία βασισμένη στην κοινωνική δικαιοσύνη, στην ισονομία, την αξιοκρατία και την προστασίου του περιβάλλοντος… Όλα τα υπόλοιπα που τραγουδάτε... τα άκουγα από πάντα και τ΄ ακούω βερεσέ… Αν δεν κατανοήσετε κι αν δεν μελετήσετε το απλό… για να το κάνετε απλούστερο…μια ζωή θα μας εκμεταλλεύονται οι λίγοι … και δικαίως…

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ…

Φαντάζεστε να ήταν το άλλο κόμμα στην εξουσία (οι προηγούμενοι δηλαδή παλιοκλέφτες και εξίσου προδότες) τι θα γινόταν;;; Αίμα και άμμος θα τα είχαν κάνει οι σύντροφοι... Ενώ τώρα (που είναι αυτοί στην εξουσία κουβέντα) …περίπατο κάνει η νέα τάξη και οι διεθνείς κερδοσκόποι όπως και στο παρελθόν… Τι ιδιωτικοποιήσεις περάσανε επί των ημερών τους αναίμακτα, τι τα σκάνδαλα του χρηματιστηρίου, τι το ξεπούλημα του Οτσαλάν, τι το ευχαριστούμε την Αμερική και χιλιάδες άλλα… Όλοι και όλα στην υπηρεσία του κομματισμού…κι ας πάει η Ελλάδα και οι ίδιοι στα τσακίδια… Το κόμμα των ειδικών αποστολών και της αναίμακτης χειραγώγησης της Ελλάδας έχει καταντήσει...και κανείς δεν το παίρνει χαμπάρι... ούτε καν οι ίδιοι... Δε παίζονται τελικά οι Αμερικάνοι…ότι θέλουν κάνουν....Για τα δύσκολα έχουν το ένα κόμμα και για να τους στρώνουν το δρόμο το άλλο ... ότι σκατά και το φτιάρι... Εκμεταλλεύονται πλήρως δηλαδή τη μόνιμη ηλιθιότητα των δήθεν Ελλήνων και τη χρησιμοποιούν ανάλογα… Ν.Δ, ΠΑ.ΣΟ.Κ… ΠΑ. ΣΟ.Κ, Ν.Δ... όπως λέμε ρεμπουπλικάνοι, δημοκρατικοί και τούμπαλιν... Α, ρε Ελλάδα πως σε κατάντησαν...ίδια με τα μούτρα τους....Κανείς δε σε νοιάζεται πια...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ… ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ…

Και το Βόρεια Μακεδονία θα αποδεχθούμε ... και τη διχοτόμηση του Αιγαίου ... και την οριστική πρόταση που θα καταθέσετε για τη λύση του Κυπριακού ... και τον ορυκτό μας πλούτο θα σας χαρίσουμε ... και τον Ο.Τ.Ε. κι ότι μας ζητήσετε τέλος πάντων... Αρκεί να μη κάνετε έτσι... Άλλωστε σε 10 χρόνια θα τάχουμε ξεχάσει όλα…

Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

Χαλκίδα 26/04/2010 Μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στη πατρίδα μας… Έγραψα οικειοθελώς το ονομά μου σε χιλιάδες όστρακα και ζητώ δημόσια από τους «έντιμους και ειλικρινείς άνδρες» της πολιτικής ζωής αυτού του τόπου και τους υπερήφανους "συνέλληνες" οπαδούς και ψηφοφόρους τους: Να εκτίσω (σε πρώτη φάση) την ποινή της χρεοκοπίας που μου επέβαλαν (επειδή γεννήθηκα Έλληνας) σε κατ΄ οίκον περιορισμό ... και στη συνέχεια να με εξοστρακίσουν - εξορίσουν (εκτός Ελλάδας) στο τόπο που θα μου επιλέξουν. Με εκτίμηση Πάνος Βενιζέλος

Μ΄ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ) ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΊΔΕΥΑΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ…

Το απαφασίζομεν και διατάσσομεν δηλαδή… Μια στρατιωτική εξουσία (την οποία έζησα ελάχιστα) …αλλά έμαθα μόλις τώρα …(γιατί φοβόμουν να την αγγίξω…) ότι όχι μόνο χόρτασε ο λαός ΄ψωμί΄ στην επταετία της…αλλά η Ελλάδα ξέχωρα απ΄ όλα τ΄ άλλα (υποδομές, δημόσια έργα, αγροτική και βιομηχανική άνθση κ.λπ κ.λπ ) διατηρούσε από το 1967 έως το 1974 τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης παγκοσμίως (μετά την Ιαπωνία) και δεν χρώσταγε μία… Χώρια που όλοι αυτοί πέθαναν πάμπτωχοι και στη ψάθα… Και ειλικρινά αναρωτιέμαι σήμερα …ποια είναι τελικά η Χούντα… και ποιοι οι πραγματικοί και γνήσιοι φασίστες;;; Η τότε των συνταγματαρχών;;; Η σημερινή της νέας τάξης, των πολιτικών εγκάθετων, των γκόλντεν μπόις, της Ε.Ε, των Μ.Μ.Ε, της Ζίμενς, της Γκόλντμαν σακς, των εισπρακτικών εταιρειών, της ασύμμετρης κερδοσκοπίας και του Δ.Ν.Τ;;; Ή η "άλληι" των σημαντικών αποφάσεων που τις παίρνουν σε μια χώρα 11.000.000 ανθρώπων … 151 έως 160 άτομα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ Ν΄ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ…

ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ…ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ... :) Οι γηγενείς και παγκόσμιοι κλέφτες και αλήτες. Αυτοί που τοποθετούν τους δικούς τους εγκάθετους πολιτικούς στις κυβερνήσεις των περισσοτέρων χωρών …για να τις χρεοκοπούν τεχνηέντως μέσω του παράλογου και αχρείαστου υπερ- δανεισμού … Και στη συνέχεια μέσω της υπερ-φορολόγησης, των χρηματιστηρίων και των τεχνητών οικονομικών κρίσεων να πίνουν το αίμα των λαών αυτών με καλαμάκι. Αυτοί που στα τελευταία 100 χρόνια έχουν σχεδιάσει και υλοποιήσει εκατοντάδες πολέμους ...και έχουν σκοτώσει εκατομμύρια αμάχους. Αυτοί που μόλις πρόσφατα βομβάρδισαν τη Σερβία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ και ετοιμάζονται να πράξουν το ίδιο και στο Ιράν. Αυτοί που έχουν αποκλείσει τη λωρίδα της Γάζας και συνεχίζουν να κλείνουν τα μάτια τους στο δράμα των Παλαιστινίων… Αυτοί που επέτρεψαν την κατοχή της Κύπρου… Αυτοί που ΄παίζουν΄ (λόγω του ορυκτού πλούτου της Μακεδονίας μας) με το όνομα των Σκοπίων (πρώην Βαρντάσκα) και διατηρούν τη κρίση στο Αιγαίο για να πωλούν όπλα. Αυτοί που συνεχίζουν ακόμη και σήμερα το εμπάργκο στη Κούβα… Αυτοί που αποψιλώνουν τον Αμαζόνιο και σκοτώνουν (για τα κοιτάσματα πετρέλαιου της Ν. Αμερικής) τους Ιθαγενείς του Περού. Αυτοί που μολύνουν καθημερινά και απρόσκοπτα την ατμόσφαιρα, τη γη και τον υδροφόρο μας ορίζοντα… Αυτοί που αφήνουν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού του κόσμου τεχνηέντως να λιμοκτονεί (για να έχουν φτηνά εργατικά χέρια και μεγαλύτερα κέρδη). Αυτοί που εφεύραν τα κόμματα και τις ιδεολογίες (πόσο βλάκες είναι Θεέ μου οι δίποδοι) για να διαιρούν τη δυναμική τους και να τους ελέγχουν πάραυτα. Αυτοί που μοιράζουν ΄δωρεάν΄ παθογόνους ιούς για να μειώσουν το πληθυσμό του πλανήτη... Αυτοί που κρύβονται πίσω από τους "μαφιόζικους" και ύποπτους νόμους περί ευθύνης υπουργών και ασυλίας των βουλευτών... και χιλιάδες άλλα που δε θα μου έφταναν εκατοντάδες σελίδες για να τα παραθέσω… Εύγε συνάνθρωποι …ακολουθήστε τους… ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ (ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ) ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ… Διαιρεθείτε, τσακωθείτε μεταξύ σας για το αν φταίει το πασόκ ή η ν,δ …βρίξτε ΄τεμπέληδες΄ τους δημοσίους υπαλλήλους μιας και το είπε και η τηλεόραση, αυτό-απολυθείτε από τις δουλειές σας για να ακολουθήσετε τις επιταγές του ηγέτη σας, σκύψτε το κεφάλι, νιώστε διεφθαρμένοι και φοροφυγάδες, δώστε τους τα χρήματά σας για να τα κλέψουν κι αυτά… και αύριο ξαναμαζευτείτε πάλι με τις σημαιούλες και αποθεώστε τους … «ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΖΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ (ΚΑΤΕΥΘΥΝΩΜΕΝΩΝ) ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ». Κοντολογίς…Δε φταίνε αυτοί συνάνθρωποι… αλλά το διεστραμμένο δίποδο και ανεγκέφαλο είδος μας…που πρέπει το συντομότερο να εκλείψει…Γιατί όσο συνεχίζει να διαιωνίζετε και να υπάρχει θα ακολουθήσουν πολύ χειρότερα...

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΩΔΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ…

ΣΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ... ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ… Κι εγώ αν ήμουν στη θέση σας...μαλάκας θα αισθανόμουν... Ξέρεις τι είναι να πιστεύεις στις εφευρέσεις των ευφυών...χα,χα… να τρέχεις, να αγωνίζεσαι, να τσακώνεσαι, να κολλάς αφίσες, να κουνάς σημαίες, να φωνάζεις του κόσμου τα παπαροσυνθήματα, να ταυτίζεις τη ζωή σου με δαύτους … και ξαφνικά μια μέρα των ημερών να ανακαλύπτεις ότι (μια ζωή 35 χρόνια) σε δουλεύανε ψιλό γαζί και πήγαν όλα στα χαμένα;;; Δύσκολο...πολύ δύσκολο...μέχρι υπαρξιακό μπορεί να δημιουργήσει σε όποιον έχει πέτσα ... Αλλά σε σας έχω εμπιστοσύνη... Κάτι θα βρείτε πάλι… Άλλωστε μια ζωή στη κωλοτούμπα είστε και κομπάρσοι... Γι΄ αυτό δεν σας σεβόντουσαν - φοβόντουσαν τα κόμματά σας και σας αδειάσανε όπως και την Ελλάδα… Υ.Γ Περιμένετε όμως… Σε λίγο θα ξεφυτρώσουν νέα κόμματα…οπότε κάτι θα βρείτε πάλι για να εκτονώσετε τους ψυχαναγκασμούς σας… και να ξανα- αισθανθείτε κυρίαρχοι και σπουδαίοι...Ρεμάλια ε ρεμάλια...

ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ…ΓΙΑΤΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ Η Ε.Ε. ΔΕΝ ΑΞΙΩΝΟΥΝ…Ή ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ…

ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ… Να μειώσουμε για 2-3 χρόνια τα εξοπλιστικά μας προγράμματα… (αναλαμβάνοντας να εγγυηθεί η Ε.Ε τα σύνορα μας, μια και είναι και δικά της) για να επιτύχουμε άμεσα τους στόχους μας, χωρίς να πληρώσουν τα σπασμένα και τις κλεψιές σας οι αθώοι πολίτες;;; Ή γιατί δεν επιβάλλουν και σε σας (τα λαμόγια τους πολιτικούς) τις αντίστοιχες μειώσεις μισθών και επιδομάτων που προωθούν σε μας και δεν σας πιέζουν ανάλογα να άρετε άμεσα τους "μαφιόζικους", τριτοκοσμικούς και ύποπτους νόμους περί ευθύνης υπουργών και ασυλίας των βουλευτών;;; Ποιον κοροϊδεύετε ρε «εφιάλτες»… Από εκεί και πέρα γιατί πνίξατε (απ΄ ότι λέγεται) την οικονομική βοήθεια των 25 δις που σας προσέφεραν η Ρωσία και η Κίνα κι από το ποσό αυτό και πάνω όσα χρειαζόμασταν με επιτόκιο 4,5%;;; Καλό το παραμύθι που προωθείτε …αλλά έχει και δράκο μέσα…Προσέξτε τον λοιπόν καλά... γιατί η λαϊκη οργή δεν προειδοποιεί… Εκρήγνυται σαν τη λάβα του ηφαιστείου… και παρασύρει τα πάντα στο διάβα της…

"23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 Η ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ 29ης ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 1453…"

Τότε αλώθηκε η πόλη και σήμερα ο Ελληνισμός… Από τους γνωστούς εφιάλτες και τους υποστηρικτές τους... που βρήκαν ορθάνοιχτη την ΄κερκόπορτα΄ των «αφελών»…(των οπαδών των κομμάτων και των δήθεν ιδεολογιών ) που εφευρέθηκαν από το ιερατείο του συστήματος... (την καπιταλιστική ολιγαρχία δηλαδή...) για να διαιρούν τους βλάκες… Εύγε συνέλληνες …να τους χαίρεστε… «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ. ΠΡΩΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ. ΤΟ ΚΑΛΟ, ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ (Α)ΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΞΕΛΙΓΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΦΥΗ ΜΕΘΟΔΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ». Υ.Γ Το απόφθεγμα είναι από την «Εκσπερμάτιση».

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

Η παγκοσμιοποίηση θα αποτύχει…είναι θέμα χρόνου να συμβεί αυτό ...(γιατί οι θιασώτες της δεν έχουν αγνές και ανθρωπιστικές προθέσεις... προσπαθούν με τη ψυχολογική και οικονομική βία να την επιβάλλουν) και οι προδότες υποστηρικτές της σύντομα θα βρουν τη τύχη που τους αξίζει …η οποία θα είναι ανάλογη αυτής των ναζιστών… Δε κυβερνάτε ο κόσμος… κι όσοι προσπάθησαν βλακωδώς και με αλαζονεία στο παρελθόν να το πράξουν πνίγηκαν στο αίμα… Ναι μεν οι άνθρωποι κατευθύνονται…αλλά μέχρι ενός ορισμένου σημείου…από εκεί και πέρα λειτουργεί το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και γίνεται το έλα να δεις. Ο πατριωτισμός είναι ένα με τη φύση μας... κι αυτό απεδείχθει περίτρανα και πάλι από εμάς τους Έλληνες που για 400 ολόκληρα χρόνια όχι μόνο τον διατήρησαμε …αλλά ψάχναμε απεγνωσμένα την ευκαιρία να τον επαναπροσδιορίσουμε. Όποιος αναγνωρίσιμος πατριώτης βγει στις επόμενες εκλογές μπροστά θα σαρώσει…και το ίδιο θα συμβεί σε κάθε γωνιά της Δύσης… Η Αμερική τελείωσε…και στο άμεσο ή έμμεσο μέλλον (πάντως στα χρόνια μας) θα έχει την τύχη της Λένμαν μπράδερς και των χρηματιστηριακών τοξικών της… Το μέλλον του κόσμου ... αν αποδεχθούν οι Η.Π.Α. την ήττα τους και δεν προκαλέσουν (φοβούμενοι τον πυρηνικό όλεθρο) τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο... είναι στην Ασία (Ρωσία, Κίνα, Ινδία, στον Αραβικό κόσμο) και τη Ν. Αμερική… Ως αναφορά την Ελλάδα τα υπάρχοντα κόμματα….σε λίγο θα αποτελούν παρελθόν ή αλλιώς μια θλιβερή ανάμνηση… «Ο κύκλος ο αέναος θα πάρει τη στροφή του, οι ισχυροί συνέβαλαν για την καταστροφή του».

ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ …ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ…

Το 1999 ήταν όλα υπέροχα… είχαμε πανίσχυρη οικονομία (γεγονός που μας στοίχισε 7 τρις δραχμές από την αφαίμαξη- απάτη του χρηματιστηρίου…), ανάπτυξη, προοπτική, ισχυρό ευρώ στο άμεσο μέλλον κ.ο.κ. Το 2004 είχαμε την Ελλάδα των Ολυμπιακών αγώνων... της σύγχρονης τεχνολογίας, της εξέλιξης, της προοπτικής κ.λπ κ.λπ που μας στοίχισαν 20-30 δις χρέος… Το 2007 είχαμε τη παγκόσμια ρευστότητα στο ζενίθ, τη Βαλκανική μας επέκταση, το φτηνό δανεισμό, τα 3ετές μπίζνες πλαν των τραπεζών, τις Α1 αξιολογήσεις όλων των διεθνών οίκων... Και ξαφνικά το 2010 έχουμε (χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα στην οικονομία μας) την τεχνητή χρεοκοπία μας, τους πολλούς δημόσιους υπαλλήλους, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, τις απολύσεις, την κινδυνολογία – καταστροφολογία και το κακό μας συναπάντημα... Άντε γαμηθείτε ρε παλιομαλάκες… Αλλά δε φταίτε εσείς... τα 6,5 δισεκατομμύρια δίποδων φταίνε που σας ακολουθούν… και δεν σας λιντζάρουν… Γιατί το ίδιο χάλι ισχύει παντού... Απλώς η νέα τάξη ξεκίνησε την πολιτική της από εμάς... και λόγω του εκλεκτού τους και γιατί μας θεωρούσαν (καλώς ή κακώς...κι αυτό θα αποδειχθεί στη συνέχεια) τους πιο αναρχικούς και δύσκολους... για να συνεχίσουν εκ του ασφαλούς στους επόμενους...

ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ…

Μας έχουν γ@μήσει μήνες τώρα…με το ότι η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει, δεν έχουμε ανάγκη από τον δανεισμό, θα τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας…(κι ότι άλλη μαλακία θέλεις…) εκτοξεύοντας οι ίδιοι τα σπρεντ στη στρατόσφαιρα και το χρηματιστήριο στο Καιάδα … Από την ιστορική δήλωση - ανέκδοτο "λεφτά υπάρχουν" φτάσαμε στο Δ.Ν.Τ… κι αυτοί ακόμη το χαβά τους… Μιλάμε ότι ακόμη και ο μακαρίτης ο Νικολάκης ο γκούντας (οι Χαλκιδέοι ξέρουν ποιον εννοώ) καλύτερα θα το διαχειριζόταν…Μια κραυγή «τιο λιλί» ( θείο χαρτζιλίκι) στη διάλεκτό του έφτανε.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΙΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ…

Από πού ν΄ αρχίσει και που να τελειώσει κανείς… Από το παρελθόν... (400 χρόνια σκλαβιάς, από τους συνεχείς πολέμους, από την Μικρασιατική καταστροφή, από τον εμφύλιο, από την εισβολή στη Κύπρο), από τους ΄ανεπαρκείς ΄ που κυβερνούν εναλλάξ τη χώρα, από τις ψευτιές τους, από τις λαμογιές τους, από τις παραχωρήσεις κυριαρχικών δικαιωμάτων μας, από το ασφαλιστικό, από τις τρομοκρατική επικοινωνιακή προπαγάνδα των μ.μ.ε, από το συνταξιοδοτικό, από την υγεία, από την εκπαίδευση, από την παιδεία, από την ακρίβεια, από την ανεργία, από το χρηματιστήριο, από την παρούσα οικονομική κρίση (τον αργό και βασανιστικό θάνατο που μας επιβάλουν οι «σύμμαχοι» και οι γηγενείς προδότες) ή από το εξωτερικό μέτωπο…. Τη μία οι απειλές της Τουρκίας με τις παραβιάσεις στο Αιγαίο και το casus belli, από την άλλη ο Γκρουέφσκι και οι ΄απειλές΄ των Σκοπιανών, παραδίπλα οι Τσάμηδες και πάει λέγοντας... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!! Μια άσπρη μέρα σ΄ αυτό το μπουρδέλο (δεν εννοώ τη χώρα βέβαια...αλλά τους πολιτικούς της) δε θα ζήσουμε….

ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΙΣΕΙ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΖΗΣΑΜΕ)...

... ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΥΦΥΕΙΣ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ… Που έχουν φάει με το κουτάλι αυτό που λέμε «πιάτσα», είναι αυτοδημιούργητοι, επιτυχημένοι, χορτασμένοι και το μόνο που τους ενδιαφέρει συν τω χρόνω, είναι η υστεροφημία και η προσφορά στη πατρίδα τους… Άλλωστε ήδη τα κράτη λειτουργούν με κανόνες της αγοράς (το βιώσαμε κι αυτό) …οπότε το μοντέλο των πολιτικών μας (και της οικογενειοκρατίας τους) είναι ήδη παροχυμένο και παλιομοδίτικο... Υ.Γ Δεν είναι οξύμωρο π.χ να μη κυβερνούν αυτό το τόπο τα επιτυχημένα μέλη της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών που είναι επί χρόνια κοσμοκράτορες… κι άλλοι Έλληνες επιτυχημένοι επιχειρηματίες με παγκόσμια εμβέλεια και κύρος και να τον κυβερνούν οι πολιτικοί «μούτσοι» με τα καμένα μυαλά και οι ρακοσυλέκτες ;;;

΄ΒΓΕΝΟ΄ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ… ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΙΣ 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2009...

Είναι τέτοια η «ανεπάρκειά» τους... που ένας ευφυής επιχειρηματίας καταφέρνει να «ξεγυμνώνει» όλο το πολιτικό σύστημα όποτε θέλει και για πλάκα …. Ότι δεν καταφέρνουν αυτοί επί σειρά ετών ... π.χ ιδιωτικοποίηση Ο.Τ.Ε και Ολυμπιακής έρχεται αυτός - με τον πιο έμπρακτο τρόπο- για να αποδείξει σε όλους μας την αυτονόητη και επιδημική τους βλακεία … Δεν τον ξέρω βέβαια τον άνθρωπο αλλά λαμβάνοντας υπόψη μου και τις θέσεις του για το πακέτο των 28 δις για την στήριξη των τραπεζών, δεν παύω να τον εκτιμώ όλο και περισσότερο….

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΠΟΔΟΙ...

Όταν δεν μπορούν να καταλάβουν οι άνθρωποι το αυτονόητο… Ότι κανείς μας δε γεννιέται αριστερός, δεξιός, σοσιαλιστής ή κομμουνιστής… κι ότι στη πορεία γινόμαστε… (είτε από την επιρροή του οικογενειακού περιβάλλοντος, είτε από την προπαγάνδα, είτε από τον προσυλητισμό, είτε για να βολευτούμε, είτε για να αποκτήσουμε πρόσβαση στην εξουσία, είτε από αφέλεια κ.ο.κ…). Ότι κανένα σύστημα στη γη δε μπορεί να ευδοκιμήσει χωρίς την παρουσία "δούλων"… (γιατί αν δεν υπάρχουν "δούλοι" …φτηνά εργατικά χέρια δηλαδή … ποιοι θα κάνουν τις λεγόμενες βρώμικες δουλειές, ποιοι θα σκάψουν τα χωράφια, ποιοι θα δουλέψουν στις οικοδομές, στα εργαστάσια, στα χοιροατάσια, στα καράβια, στα ορυχεία, στις αποκομιδές σκουπιδιών κ.ο.κ… ). Ότι οι ιδεολογίες και τα κόμματα είναι εφευρέσεις των ευφυών για να διαιρούν την δυναμική μας…(λαός ενωμένος ποτέ νικημένος, η ισχύς εν τη ενώσει κ.λπ κ.λπ). Ότι η μία και μοναδική ιδεολογία που υπάρχει είναι αυτή του ανθρωπισμού…(υπό την έννοια ότι αν αυτοί που κυβερνούν και κυβερνώνται είναι δίκαιοι, έντιμοι, με καλές προθέσεις, αρχές κανόνες και αξίες… όποιο κόμμα ή ιδεολογία και να κυβερνά το ίδιο είναι…). Κι ότι το μόνο όπλο που έχει ο λαός στα χέρια του είναι η συσπείρωσή του απέναντι στο κοινό εχθρό, που είναι το ιερατείο του άπληστου κι ανθρωποκτόνου αυτού συστήματος (ώστε με την δύναμη των πολλών να ισορροπεί την ισχύ και την ευφυία των λίγων)… Η καπιταλιστική ολιγαρχία θα κυβερνά πάντα… Από εκεί και πέρα οι ευφυείς…ή αλλιώς οι «πεφωτισμένοι» …γνωρίζοντας από πρώτο χέρι να προασπίζουν τα συμφέροντά τους…ανεβοκατεβάζουν τις κυβερνήσεις (δεξιές, αριστερές, σοσιαλιστικές κ.λπ κ.λπ) ανάλογα με τις "διαθέσεις" των λαών (δημιουργώντας τους τη ψευδαίσθηση ότι αυτοί αποφασίζουν) απλώς και μόνο για να τους εξαπατούν και να διαιωνίζουν εκ του ασφαλούς την ισχύ τους… Εν κατακλείδι στη πορεία χρεοκόπησαν τεχνηέντως όλα τα μοντέλα εξουσίας (τις εφευρέσεις τους), αφήνοντάς μας σε πλήρη σύγχυση και εντελώς "γυμνούς" στη μέση του ωκεανού … προετοιμάζοντας τη νέα παγκόσμια κυβέρνηση ή αλλιώς τη νέα τάξη πραγμάτων ... έχοντας πλέον (φαινομενικά τουλάχιστον) τον απόλυτο έλεγχο...

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 43 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ…

1967 - 1974 Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ /. 1975 - 2010 Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ, ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ /. 2010 - ;;; Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε, ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ /. ΤΟ ΠΟΙΑ ΑΠ΄ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΗΤΑΝ Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΗ ΚΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑΥΤΑ... Η πρώτη χούντα ενώ έκανε απ΄ ότι λένε χίλια καλά για ακροδεξιά κυβέρνηση (κατηγορήθηκε δικαίως και εκδιώχθηκε) για το κυνήγι των αριστερών, για δολοφονίες, για βασανιστήρια, για εξορίες και για την προδοσία της Κύπρου …άσχετα αν αργότερα απεδείχθει πως στη δεύτερη των περιπτώσεων τους άδεισαν οι Αμερικάνοι… Η δεύτερη …που ήρθε σαν σωτήρας για να μας σώσει από την πρώτη, αφού μας εξαπάτησε τα πρώτα χρόνια με τα μουσαντένια δώρα και τη συνθηματολογία της… μας καταλήστεψε στη συνέχεια, αλλοίωσε την εθνική μας ταυτότητα, αύξησε στο ζενίθ την εγκληματικότητα, ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας, παραχώρησε το μισό Αιγαίο, μας πτώχευσε ετσιθελικά και μας παρέδωσε στις αγορές αποκαλώντας μας μάλιστα (άκουσον, άκουσον) και διεφθαρμένους…. Η νέα που ξεκινάει τώρα θα την κρίνουμε στο μέλλον… Υ.Γ Το ποιος απ΄ όλους αυτούς τους δικτάτορες (Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Καραμανλής, Α. Παπανδρέου, Κ. Μητσοτάκης, Κ. Σημίτης, Κ. Καραμανλής, Γ. Παπανδρέου) ήταν ή είναι ο πιο ξενόδουλος προδότης, ανθέλληνας κι επιζήμιος για την πατρίδα μας και τους πολίτες της θα τα μάθουμε σύντομα... Υ.Γ 2 Κοντολογίς ... κανένα μοντέλο εξουσίας δεν υφίστανται...κι αν υφίστανται είναι προσωρινό...μιας και το ιερατείο της καπιταλιστικής ολιγαρχίας (της μόνιμης εξουσίας δηλαδή) φροντίζει για όλα τα γούστα... Ξυπνήστε μαλάκες μεσημέριασε...

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΔΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΙΑ ΚΑΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ…

Και μη το χρεώσετε στην ηλικία μου… γιατί δε φταίει μόνο αυτή. Άλλαξε πολύ απότομα ο όλος τρόπος ζωής μας τα τελευταία 15 -20 χρόνια κι αυτός ο νέος τρόπος ζωής ο δήθεν πολιτισμένος ο Δυτικός δε μας ταιριάζει… Είναι πολύ απρόσωπος για τα χνώτα μας… πόσο μάλλον που μας "έκαψε" στη πορεία και τα μυαλά μας… Καλή η τεχνολογική εξέλιξη κι απαραίτητη θα έλεγα… αλλά δε μπορεί ν΄ αντικαταστήσει ούτε τις διαπροσωπικές σχέσεις, ούτε το έξω καρδιά, ούτε τα ταβερνάκια, ούτε την ηρεμία ζωής, ούτε την ασφάλεια που νιώθαμε, ούτε την διασκέδαση, ούτε την καθημερινή σχεδόν επαφή με γείτονες, συγγενείς και φίλους που λειτουργούσαν ψυχοθεραπευτικά. Αν προσθέσετε δε, την τεχνητή απ΄ ότι αποδεικνύεται και πρόσκαιρη οικονομική ευμάρεια που μας στοίχισε την αφαίμαξη μέσω του χρηματιστηρίου του οικογενειακού μας πλούτου και τον εξίσου υπέρ ύπουλο δανεισμό μας από τα διεθνή κοράκια… μάλλον ατυχήσαμε που μας έκαναν έστω και τεχνηέντως να τους ζηλέψουμε… Δε θέλω να γίνω μάντης κακών… αλλά ο νέος τρόπος ζωής αυτός που μας επιβάλουν είναι αδιέξοδος… μιας και είναι βιτρίνα γιατί εστιάζει μόνο σε δείκτες, αριθμούς και ρυθμούς ανάπτυξης κι όχι στους ανθρώπους και στο φυσικό τους περιβάλλον κι αυτό θ΄ αποδειχθεί μπούμερανγκ. Ο Έλληνας δεν γεννήθηκε (σκλάβος) να ζει για να δουλεύει, αλλά να δουλεύει για να ζει και να απολαμβάνει τη ζωή… κι αυτό μας το στερούν θα έλεγα εντελώς εκβιαστικά με το δήθεν πολιτισμένο μοντέλο της Ευρώπης τους (με τις συνεχείς αυτοκτονίες των κατοίκων της) , με τη μίζερη καθημερινότητα (σπίτι, δουλειά, σπίτι), με την αύξηση της εγκληματικότητας, με την ακρίβεια, τις πτωχεύσεις, με τους προδότες που επέλεξαν διαχρονικά να μας κυβερνούν κ.ο.κ... Ανακαλύπτω λοιπόν συνθέτοντας τα γεγονότα ότι παίχτηκε μια τεράστια απάτη εις βάρος μας κι αυτό δεν το αντέχω… Το να αισθάνομαι ότι μ΄ έφεραν να ζήσω σ΄ έναν κόσμο που κύριο μέλημά του είναι η εκμετάλλευση των αθώων ψυχών, ο κανιβαλισμός των ελάχιστων εις βάρος των πολλών … συν όλα τα παρελκόμενα κακά (πόλεμοι, βία, αλητείες, κλοπές, εμπόριο ναρκωτικών, βιασμοί, πορνεία, εκμετάλλευση, δουλεία, εγκληματικότητα, άγχος, καταπίεση, πτωχεύσεις, ανικανοποίητο, υπερκαταναλωτισμός κ.λ.π. κ.λ.π. ) δεν νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να προβληματίζει και να συνταράσσει μόνο εμένα αλλά όλους σας.

ΚΑΝΕΝΑΣ «ΕΛΛΗΝΑΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…

Δε τα «βρίσκει»… και με κανέναν οργανισμό εις βάρος της πατρίδας τους…Όταν υπάρχουν δεκάδες λύσεις…με πρώτη την άρνησή τους να τα ξεπληρώσουν όπως αποφάσισαν πρόσφατα ομόφωνα οι υπηρήφανοι Ισλανδοί… ΚΑΝΕΝΑΣ «ΕΛΛΗΝΑΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… Δε κατηγορεί ανοιχτά και δημόσια τους συμπολίτες τους διεφθαρμένους …Πόσο μάλλον όταν ο ίδιοι την κατέκλεψαν, την ξεπούλησαν και καλύπτονται πίσω από τους μαφιόζικους νόμους περί ευθύνης υπουργών και ασυλίας των βουλευτών... ΚΑΝΕΝΑΣ «ΕΛΛΗΝΑΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… Δεν είναι δυνατόν να εξαπατεί τον λαό τους με ψευδή συνθήματα του τύπου …"Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", "Ε.Ο.Κ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο", "ισχυρή Ελλάδα και ισχυρή οικονομία", "επανίδρυση του κράτους" και "λεφτά υπάρχουν..." ζητώντας μάλιστα και τα ρέστα όταν έχουν ξεπουλήσει ενδιάμεσα την περιουσία του λαού...και έχουν δώσει εμμέσως με τα εκατοντάδες σκάνδαλα τους το σύνθημα για πλιάτσικο... ΚΑΝΕΝΑΣ «ΕΛΛΗΝΑΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… Δεν είναι δυνατόν να παραδίδει με ανερμήνευτες υποχωρήσεις και παραχωρήσεις κυριαρχικά της δικαιώματα εξεφτελίζοντας το λαό τους...π.χ Κύπρο, Αιγαίο, Σκόπια, Θράκη κ.λπ κ.λπ… ΚΑΝΕΝΑΣ «ΕΛΛΗΝΑΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… Δεν πτωχεύει τεχνηέντως τον λαό τους...για να κάνουν τα χατίρια της νέας τάξης στο βωμό μιας παγκόσμιας κυβέρνησης... όταν όλα τα υπόλοιπα κράτη του κόσμου, ούτε καν διανοούνται να πράξουν το ίδιο... ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΣΩΑΣ ΤΑ ΦΡΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ...) ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΑΡΑΞΙΑ ΤΟΥ…

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ!

Από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμη στελέχοι, οπαδοί ή ψηφοφόροι κομμάτων…(αμετανόητοι πανύβλακες δηλαδή ή κοινώς στερημένοι κωλογλύφτες και παρατρεχάμενοι της εξουσίας…). Όχι το Δ.Ν.Τ. δε μας σώνει, αλλά ούτε ο Άγιος Σώστης… Αν δεν τους έβαλαν μυαλό οι επί σειρά ετών ειδεχθείς προδοσίες και απάτες τους (που προστατεύονται πίσω από τους τριτικοσμικούς νόμους περί ευθύνης υπουργών και ασυλίας των βουλευτών) και δεν τους έδωσαν κίνητρο να ενωθούν και να δηλώσουν (μόνο) Έλληνες ενάντια στο κοινό εχθρό... Δεν υπάρχει ελπίδα συνέλληνες... Το Δ.Ν.Τ. (οι Αμερκανοί) και η Ε.Ε. (οι Γερμανοί) θα αλώσουν τα πάντα. Μόνη λύση ... η ομαδική αυτοκτονία!

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ (ΔΙΚΑΙΩΣ) ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

Ξεκινάμε λοιπόν … 1η λύση: Ας πούμε ότι το τεχνητό χρέος που μας φόρτωσαν οι αρχικλέφτες και απατεώνες (γιατί όντως τεχνηέντως το έκαναν) είναι 300 δις…Κάνουμε μια συμφωνία και απαιτούμε από την Ε.Ε (λόγω και της κρίσης) να φυλάξει τα Ανατολικά σύνορά της ή να τα εγγυηθεί …Άμεσο κέρδος γύρω στα 10 δις το χρόνο…οπότε σε μόλις 30 χρόνια (και χωρίς κανένα επιπλέον μέτρο) ξεχρεώσαμε… 2η λύση: Ζητάμε από τους δανειστές μας…(για να μη χρεοκοπήσουμε και χάσουν κι αυτοί τα χρήματά τους, διαλύσει η Ε.Ε κ.λπ κ.λπ) να κάνουμε νέο διακανονισμό στη βάση, ναι μεν θα μειώσουμε το χρέος μας στο 100% του Α.Ε.Π (από 112% που είναι τώρα... μιλάμε για 30-40 δις στην ουσία) ή και σε μικρότερο ποσοστό ακόμη αλλά σε 10- 15 χρόνια…κι όχι σε 2-3 …Γιατί στο φινάλε τη διεθνή κρίση δε τη δημιουργήσαμε εμείς, αλλά εσείς οι νταβατζήδες... 3η Λύση: Πιέζουμε και φέρνουμε στην ολομέλεια της Ε.Ε το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων της Γερμανίας και απαιτούμε (λόγω και της παρούσας κρίσης) την άμεση εξόφλησή τους. 4η Λύση: Αξιοποιούμε τον ορυκτό μας πλούτο…Μιλάμε για τεράστια αποθέματα πετρελαίου, χρυσού, οσμίου, ουρανίου κ.λπ κ.λπ… 5η Λύση: Μηδενίζουμε τις εισαγωγές ...Δεν αγοράζουμε επί τούτου ξένα προϊόντα και δη Γερμανικά, εστιάζουμε στα Ελληνικά για να ενισχύσουμε την οικονομία μας και αναδιοργανώνουμε τις παραγωγικές μας δυνάμεις... 6η Λύση: Το κάνουμε όπως η Βενεζουελάνοι…που βγήκαν όλοι στους δρόμους …και τους έδιωξαν κακήν κακώς… 6η Λύση: Καθόμαστε κότες και μας παίρνουν οι κλέφτες και το σκαλπ… Διαλέγετε και παίρνετε…

ΕΙΣΗΛΘΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ…ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΧΝΗΤΟ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΤΩΝ… ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ…

Τώρα χτυπάνε παγκοσμίως τις θρησκείες..."Το αγαπάτε αλλήλους δηλαδή, το αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν, το ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον ένα κ.λπ κ.λπ " γιατί τους χαλάνε τη σούπα... Συνδέοντάς τες μάλιστα τεχνηέντως ...(επειδή έχουν να κάνουν με ηλίθιους) με τους παπάδες... (άκουσον, άκουσον...). Το ανεγκέφαλα δίποδα όντα ... όντως περιορισμένης πνευματικής ευθύνης και επιρρεπεί στην επικοινωνιακή προπαγάνδα, θα σκάψουν για άλλη μια φορά το λάκκο μόνα τους... εφαρμόζοντας πιστά και κατά γράμμα τις βουλές του ιερατείου της νέας τάξης (όπως το κάνουν και τώρα με την ανοχή τους απέναντι στην ασύδωτη αποικιοκρατική λαθρομετανάστευση, που την προωθουν οι "ευφυείς" του συστήματος για να αλλοιώσουν την πληθυσμιακή ομοιογένεια και για να εξασφαλίσουν στους μεγαλοβιομήχανους φτηνά εργατικά χέρια). Αισθανόμενα μάλιστα ότι επαναστατούν, ότι είναι ελεύθερα, ανεξάρτητα κι ότι αποφασίζουν αυτά για τη μοίρα τους...χα,χα. Με τη βοήθεια βέβαια των επί χρήμασι εκδιδόμενων και των δήθεν προοδευτικών αριστερών… Ειλικρινά ζω στον πλανήτη των ηλιθίων και περί αυτού δε δέχομαι καμία απολύτως κουβέντα… Ούτε οι μαριονέτες δεν κατευθύνονται τόσο εύκολα… Γιατί κι αυτές ακόμη ... χρειάζεται να τις κουνήσεις...

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!

«Όταν δε σέβεσαι τη ΄μάνα΄ σου και τη βγάζεις επί 35 χρόνια στο κλαρί στέλνοντάς την να κάνει βίζιτες στις διεθνείς πιάτσες ιερόδουλων για να κονομήσεις, φυσικό κι επόμενο είναι ν΄αποκτήσει γαμιάδες και νταβατζήδες». Άντε γαμηθείτε λοιπόν (κομματοβρωμόσκυλα) που στη πρώτη ευκαιρία θα κάνετε κωλοτούμπα και τις μωρές παρθένες για ν΄ αποποιηθείτε τις ευθύνες σας… Εσείς κι ομοιοί σας την στρέψατε στη πορνεία… μια και δε δηλώνατε ποτέ Έλληνες (ντρεπόσασταν να την υπερασπιστείτε) …παρά μόνο πασόκοι, νεοδημοκράτες , κομμουνιστές, αριστεροί, δεξιοί κι αρχίδια καπαμά… "Η Ελλάδα δεν είναι ρε ξεπουλημένοι νεκρή φύση, ούτε ένα άψυχο κομμάτι γης… Αλλά ζώντας οργανισμός… ένα αέναο Θείο άσβεστο φως …και θα σας στείλει σύντομα στο Καιάδα για τον αιμομικτικό βιασμό της".

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ… ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ…

Μόνο μερικά μπλογκς αγωνίζονται…και κάποιες χιλιάδες Έλληνες ακόμη… Όλοι οι υπόλοιποι σιώπησαν και συμβιβάστηκαν με πρώτους και καλύτερους τους πολιτικούς, τους οπαδούς τους, την εκκλησία, τους ακαδημαϊκούς, τους λογοτέχνες, τους ποιητές, τους καλλιτέχνες κ.ο.κ… Η Ελλάδα εάλω και μαζί της η ιστορία της κι εμείς… Προσωπικά θλίβομαι θανάσιμα σκεπτόμενος τους αγώνες, τις θυσίες και το αίμα των τόσων εκατομμυρίων προγόνων μας που το έχυναν αδιάκοπα για την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας... "Χιλιάδες χρόνια αγώνων και θάλασσες χυμένο αίμα Ελλήνων ηρώων βορά στο ΔΝΤ και την Ε.Ε...Κρίμα και ντροπή..." Η κοιτίδα που πολιτισμού...το παγκόσμιο λίκνο...η χώρα του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Μ. Αλέξανδρου, του Λεωνίδα, των ηρώων του 21 και 40 επέτης και τεχνηέντως χρεοκοπημένη από μια χούφτα προδότες και ανθέλληνες με τη συνενοχή μας...ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗ!!!

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΠΡΩΤΑ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ…

Θα τηλεφωνάμε και θα πληρώνονται οι Γερμανοί, θα καταναλώνουμε ρεύμα και θα ενισχύονται οι Αμερικανοί, θα πίνουμε νερό θα εισπράττουν οι Γάλλοι κ.ο.κ. Αυτός ήταν ο στόχος τους και τον κατάφεραν… Η πιο πλούσια χώρα του κόσμου τηρουμένων των αναλογιών (με εξασφαλισμένο τουρισμό, πανίσχυρη ναυτιλία, πανάρχαια ιστορία και τεράστια αποθέματα αναξιοποίητου ορυκτού πλούτου)... και την πτώχευσαν οι αλήτες … Την αποψίλωσαν κυριολεκτικά (διέλυσαν τη γεωργία και τις βιομηχανίες της, κατέκλεψαν μέσω του χρηματιστηρίου τις αποταμιεύσεις των πολιτών της, κάνανε πλιάτσικο στα ασφαλιστικά ταμεία της, καταλήστεψαν και σπατάλησαν όλα τα πακέτα της οικονομικής της στήριξης, εμπόδιζαν με την γραφειοκρατία τις όποιες επενδύσεις της , την καταχρέωσαν με τους Ολυμπιακούς του 2004, την υπερχρέωσαν με τον ασύμμετρο ΄υποχρεωτικό΄ υπερδανεισμό κ.ο.κ)...Όπως και τους πολίτες της... Τριτοκοσμική εκπαίδευση και παιδεία με έφεση στη μοιρολατρία, τον κομματισμό και την κακομοιριά, προκειμένου να μας καταστήσουν δούλους και υποχείρια της νέας τάξης των ολίγων της παγκόσμιας νομενκλατούρας… Υ.Γ Προσωπικά δε τα ΄χω μ΄ αυτούς... αυτοί καλά κάνουν… Με μας τα ΄χω…και συγκεκριμένα με τα μικρομεσαία στελέχη, τους οπαδούς και τις κομματικές και νομαρχιακές οργανώσεις τους… που θα έπρεπε αν ήταν Έλληνες οι γραικύλοι να ΄χαν παραιτηθεί ήδη όλοι ανεξαιρέτως κόμματος και να τους είχαν πετάξει τα «κλειδιά» στις μούρες … Αλλά γι΄ αυτή η χώρα τα ΄χουμε ξαναπεί... Δε βγάζει πλέον Έλληνες (κάτι ελάχιστοι ήρωες πιλότοι έχουν απομείνει)... αλλά κομματόσκυλα, προδότες, εφιάλτες και ρουφιάνους...

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ…

Πρώτα βάζουν ανδρείκελα στην εξουσία (στις χώρες που τους ενδιαφέρουν) και δοτούς… Αμέσως μετά με την βοήθεια τους δεν αφήνουν ούτε τις χώρες αυτές να αναπτυχθούν, ούτε τους πολίτες τους... Στη συνέχεια σκανδαλολογούν, τους εξαπατούν, τους υπερδανείζουν, εξαγοράζουν όλες τις κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις τους, αργότερα τους χρεοκοπούν και στο τέλος εμφανίζουν σαν σανίδα σωτηρίας το Δ.Ν.Τ… περίπτωση Αργεντινής, Βενεζουέλας (εκεί δε τους κάθησε όμως γιατί ξεσηκώθηκαν οι Βενεζουελάνοι και τους κυνήγησαν) Ουγγαρίας κ.λπ κ.λπ για να μη ξανασηκώσουν το κεφάλι τους… Μία από τα ίδια γίνεται λοιπόν σήμερα και στην κοιτίδα του πολιτισμού την Ελλάδα, για την εξυπηρέτηση των απαραίτητων στρατηγικών επιδιώξεων τους στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή… Χαίρε μαλάκα, κομματόσκυλο, ανεγκέφαλε και ρουφιάνε νεοέλληνα ...οι μελλοθάνατοι συντοπίτες σου σε χαιρετούν… Υ.Γ Χρόνια φαινόταν που το πήγαιναν...αλλά που να πάρουν χαμπάρι τα βρομόσκυλα... Ν.Δ - ΠΑ.ΣΟ.Κ - Κ.Κ.Ε - ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ - ΛΑ.Ο.Σ και το αιδοίο της μάνας τους... Υ.Γ 2 Μαλάκες και ζηλιάρηδες, προδότες και ρουφιάνοι, στο τόπο αυτόν ενώθηκαν και κάνανε χαρμάνι... Υ.Γ 3 190 χρόνια αγώνων και θάλασσες χυμένο αίμα για την ελευθερία μας... βορά στο Δ.Ν.Τ και στην Ε.Ε... Κρίμα και ντροπή...

"ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΠΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ"

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ;;; Αυτοί που προστατεύονται από τους τριτοκοσμικούς νόμους περί ευθύνης υπουργών και ασυλίας των βουλευτών… Αυτοί που φοβούνται με λίγα λόγια (ή είναι σίγουροι) ότι οι αποφάσεις ή οι παραλείψεις τους καταστρατηγούν το σύνταγμα ή επισύρουν παραβάσεις του ποινικού κώδικα… Από εκεί και πέρα τι να συζητήσεις και με ποιους;;; Ζούμε στην εποχή του Αρμαγεδώνα ή κοινώς της ισοπέδωσης των πάντων…μιας και κυβερνούν παγκοσμίως αλήτες, κλέφτες και ανεπαρκείς , (χωρίς αρχές, αξίες, κανόνες και ηθικούς φραγμούς) που έχουν καταστρατηγήσει τα πάντα... Υ.Γ Το απόφθεγμα του τίτλου είναι από την "Εκσπερμάτιση 2" που προετοιμάζεται...

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

ΤΟ ΚΑΛΟ, ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ… / Από την "Εκσπερμάτιση 2" που προετοιμάζεται...

Πιο είναι τελικά το καλό, το σωστό και το δίκαιο που αναφέρεσαι συνεχώς με ρώτησε αγανακτισμένα και ειρωνικά ένας φίλος (την ώρα που είχα κατεβάσει ένα μπουκάλι και βρισκόμουν στο κόσμο μου)…και πως το προσδιορίζεις… Στην αρχή είναι αλήθεια ότι τα πήρα γιατί με επανέφερε στη πραγματικότητα … (στο πλανήτη των ηλιθίων…) και αφού τον «στόλισα» πρώτα με ότι κοσμητικό επίθετο μου ήρθε στη σκέψη… το δύσκολο του απάντησα.... (είναι το καλό, το σωστό και το δίκαιο)…το δύσκολο… «Αυτό που σε κάνει να βάζεις τον εαυτό σου στη πραγματική του διάσταση…στο τίποτα δηλαδή ή στη τελευταία θέση...» κι αν δε κατάλαβες τι εννοώ ή βάρα το κεφάλι σου στο τοίχο ή σκάσε… Να πιω βγήκα κι όχι για να με χαλάσεις…Γι΄ αυτό την επόμενη φορά που θα με ρωτήσεις φρόντισε πρώτα να μου κάνεις αλκοτέστ…(χιούμορ). Υ.Γ Η αγανάκτηση προήλθε από το γεγονός ότι ούτε αυτό δε μπορούν να προσδιορίσουν σήμερα οι άνθρωποι…

ΑΝ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΣΤΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...

Το να την διαχωρίζουν οι ίδιοι σε Βορά, Νότο ή σε πρώην χώρες του Ανατολικού μπλογκ είναι απόλυτα γελοίο και τραγικό. Ως αναφορά τη Γερμανία το μόνο που καταφέρνει με την πολιτική της αυτή είναι να γίνεται αντιπαθής (όπως και στο παρελθόν) και να προετοιμάζει τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο. Την κρίση την δημιούργησαν ξεκάθαρα οι Αμερικάνοι (μάλλον για να χτυπήσουν την Γερμανία που είχε φτάσει να είναι η πρώτη χώρα σε εξαγωγές παγκοσμίως) κι όχι η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιταλία και η Ισλανδία που βάλλονται ως υπεύθυνες... Από εκεί και πέρα η έλλειψη αλληλεγγύης μεταξύ των χωρών της δήθεν Ε.Ε μάλλον επιβεβαιώνει...πως το συνονθύλευμα αυτό θα έχει σύντομα ημερομηνία λήξης... Υ.Γ Οι Γερμανοί επειδή είναι ούνοι και γότθοι...(ντιπ μυαλό) πέφτουν απευθείας στο λάκκο που έσκαψαν οι ίδιοι...Γιατί φτωχός Νότος σημαίνει στα σίγουρα και φτωχότερη Γερμανία...Εκτός αν κατάλαβαν την παγίδα και θέλουν να ξαναγυρίσουν στο μάρκο μέσω Ελλάδος στέλνοντάς μας για να τη διαλύσουν στο Δ.Ν.Τ... στην αγκαλιά των Η.Π.Α. δηλαδή...

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;;

Όχι μόνο θα μπει με τις πάντες στη βουλή…αλλά σε μερικές 4ετίες θα κυβερνήσει…μιας και τα δήθεν δημοκρατικά σοσιαλιστικά και νεοφιλελεύθερα κόμματα, όχι μόνο απέτυχαν παταγωδώς με τις πολιτικές τους (χρεοκοπίες, διαφθορά, παρακμή, εγκληματικότητα, έλλειψη αρχών, αξιών και κανόνων, ξενόδουλη υποτέλεια κ.ο.κ) … αλλά κατάφεραν και το μοντέλο της ακροδεξιάς να επαναφέρουν στην επικαιρότητα και να της ανοίξουν κυριολεκτικά το δρόμο… Η κραυγή αγανάκτησης που ΄σαι ρε Παπαδόπουλε…άρχισε ή δη να αντηχεί σαν προσμονή ανάστασης απ΄όλους αυτούς που ανακάλυψαν το μύθο των κομμάτων εξουσίας μέσω (της εικονικής και ανεφάρμοστης νεοφιλελευθεροσοσιαλοδημοκρατίας των ολίγων) της καπιταλιστικής ολιγαρχίας … Υ.Γ Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει πιο μοντέλο εξουσίας κυβερνά, αλλά να έχει δουλειά, χρήματα για να καλύπτει τις ανάγκες του, ησυχία, ασφάλεια, προοπτική...και πάνω απ΄ όλα να μην αισθάνεται ότι τον πιάσανε κορόιδο και μαλάκα οι επιτήδειοι επικοινωνιολόγοι, οι καιροσκόποι, οι κερδοσκόποι και οι προδότες που τον κυβέρνησαν και κυβερνούν...

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΟ «ΡΑΝΤΙΣΜΑ» ...ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ…

Να κατευθύνουν τον όχλο σαν τις γαλοπούλες… Του κόβουν τους εθισμούς, τον κλέβουν, τον πτωχεύουν, τον χρεοκοπούν, τον ξεπουλάνε, τον προδίδουν, τον απολύουν, τον εξαπατούν, τον υπερφορολογούν, τον υβρίζουν, τον καταρρακώνουν, τον τρομοκρατούν, του πουλάνε ναρκωτικά, διαιρούν τη δυναμική του, εγκληματούν εις βάρος του, του κόβουν μισθούς, του ανεβάζουν τα όρια συνταξιοδότησης και τα έτη εργασίας, του φέρνουν λαθρομετανάστες, του αφαιρούν τα θρησκευτικά και Εθνικά σύμβολα, διαπραγματεύονται κυριαρχικά του δικαιώματα και δεν αντιδρά κανείς… Πόσο μάλλον αν κόψουν αύριο στο μισό όλους τους μισθούς και πάνε τα όρια συνταξιοδότησης στα 80… Ε, αυτά μόνο με τη χορήγηση παραισθησιογόνων μπορείς να τα καταφέρεις… Ξυπνήστε Έλληνες και ενωθείτε… Για τις ζωές τις δικές μας μιλάμε και των παιδιών μας… Δεν έχουν έλεος αυτοί… Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Θ Ε Ι Τ Ε...

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ (ΟΛΟΙ!!!) ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ MADE U.S.A…

Και όχι παγκόσμια αντιπροσωπευτικοί και εποπτευόμενοι από ένα διεθνές φόρουμ… και μου ηχεί πολύ κακόηχα και με προβληματίζει …για το ρόλο της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Κίνας… Δε μπορεί να εξαρτάται όλος ο κόσμος εσαεί από τους οίκους αυτούς που χρεοκόπησαν το σύστημα και εξυπηρετούν κυρίαρχα τα συμφέροντα των Η.Π.Α… ούτε από τις αξιολογήσεις μεγαλοτραπεζών που έχουν συμφέροντα να ανεβοκατεβάζουν τις τιμές στόχους των μετοχών ανάλογα με τις ορέξεις και τα συμφέροντά τους… Θα έπρεπε λοιπόν πάραυτα (λόγω και της παρούσας κρίσης) να ανακινηθεί το εν λόγω θέμα… ώστε να δημιουργηθούν στο άμεσο μέλλον νέοι οίκοι αξιολόγησης …πολύ πιο αντικειμενικοί, αντιπροσωπευτικοί και αμερόληπτοι. Το γιατί δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα αυτό και όλοι κωφεύουν… (μιας και δεν είναι δυνατόν να το σκέφθηκα μόνο εγώ… ) το αφήνω διακριτικά στη κρίσης σας… Υ.Γ Μεταξύ μας ... προσωπικά τουλάχιστον … δε μπορώ να βρω ούτε ένα λόγο γιατί η Ευρώπη δεν έχει ήδη τους δικούς της οίκους, όπως και Ευρωπαικό Νομισματικό Ταμείο αντίστοιχου του διεθνούς … Εσείς;;;;

ΜΥΘΟΣ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Ή ΠΙΣΩ…

Τη δεκαετία του 70 και του 80 δεν είχα μεν χρήματα αλλά πέρναγα πολύ καλύτερα απ΄ ότι περνάω σήμερα που έχω αλλά τα χρωστάω… Χώρια που ζούσα σε ένα πολύ πιο υγιεινό φυσικό περιβάλλον με μηδαμινό άγχος, καλύτερες ανθρώπινες σχέσεις, τρεφόμουν χωρίς συντηρητικά και μεταλλαγμένα, διασκέδαζα σχεδόν καθημερινά με πολύ λιγότερα χρήματα και αισθανόμουν απόλυτα ασφαλής… Το πώς θεωρούν κάποιοι ότι εξελισσόμεθα και ανεβαίνει η ποιότητα της ζωής μας με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας …όντως μου φαντάζει περίεργο συνεκτιμώντας τις δύο εποχές… «Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ Ή ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ». Υ.Γ Το απόφθεγμα είναι από την «Εκσπερμάτιση».

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΙΧΤΙΡΙΖΟΝΤΑΣ...

Το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, την ανεπάρκεια των ΄αγορών΄, την πλεονεξία των γκόλντεν μπόυς και την έλλειψη ρυθμιστικών κανόνων για την κρίση στην Ελλάδα…ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΟΝ… έκοβαν βόλτες ανά τον κόσμο και δυσφημούσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες (διεφθαρμένους, τεμπέληδες, φοροφυγάδες κ.ο.κ ποιοι;;; οι αρχιδιεφθαρμένοι) με συνέπεια να τινάξουν τα σπρεντ στο υπερπέραν και να μας πάρουν όχι μόνο τους κόπους μιας ζωής ...αλλά και το σκαλπ...13 δις μας στοίχισε ήδη η ανικανότητά τους (ή η στημένη προδοσία τους) και έπεται η συνέχεια … Τέτοια ηλιθιότητα (αν είναι όντως ηλιθιότητα και όχι κάτι άλλο) πρέπει άμεσα να καταγραφεί στο βιβλίο Γκίνες... Πραγματικά σπάει όλα τα ρεκόρ… Υ.Γ Άλλη μια κυβέρνηση σαν κι αυτή και την προηγούμενη και καθαρίσαμε άποξ δια παντός...

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ… ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ…

Αυτοί που την κυβέρνησαν τα τελευταία 30 χρόνια (με έξαρση τα τελευταία 15) με την βοήθεια των ξένων συνοδοιπόρων τους (για να την αλώσουν και να προσποριστούν το πλούτο της…). Κι όσοι δε το καταλαβαίνετε είσαστε ανεγκέφαλοι και άξιοι της μοίρας σας... Παγκοσμιοποίηση σημαίνει, αφελληνισμός, δουλεία (οικογενειακή και οικονομική ανασφάλεια, δανεισμός) και παράδοση στις αγορές… τελεία και παύλα… Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται και λέγονται (η προπαγάνδα δηλαδή και η απαξίωση της Ελλάδας και των Ελλήνων από πολιτικούς και τηλεπαρουσιαστές ) είναι στημένες επικοινωνιακές μπαρούφες και τίποτα περισσότερο... Υ.Γ. Μη ξεχνάτε ότι αφενός μέχρι το 2007 (αυτοί που μας καταλήστευαν και οι νταβαντζήδες τους γηγενείς και ξένοι…) μας δάνειζαν εκβιαστικά, μας μιλούσαν για την τεράστια ρευστότητα του συστήματος , για την Βαλκανική οικονομική επέκταση της χώρας μας, οι τράπεζες δημοσιοποιούσαν 3ετες μπίζνες πλάν με εξασφαλισμένα τάχατες υπερκέρδη κ.λπ. κ.λπ. και ξαφνικά το 2008-2010 μας χρεοκοπούν ανακαλύπτοντας όλες τις εγγενείς αδυναμίες μας, που αυτοί μας φόρτωσαν… Ε, αν δεν είναι προδοσία αυτό τότε τι είναι;;; Υ.Γ 2 Αγορές αποκαλούμε (για να μη ξεχνιόμαστε) τους διεθνείς χρηματοπιστωτικούς οίκους (τα απάνθρωπα κανιβαλιστικά αυτά μπουρδέλα) που σώσαμε πρόσφατα εμείς οι φορολογούμενοι...

Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

ΠΑΜΕ ΟΛΑΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ…

Σε μια κοινωνία δηλαδή δίχως εθνικά, ιστορικά και θρησκευτικά σύμβολα… προκειμένου και τον πλούτο των χωρών αυτών (μια και εξαντλήθηκαν των άλλων φτωχών) να προσποριστούν «ειρηνικά και ανέξοδα» και να συνεχίσουν εκ του ασφαλούς τη πολιτική της σύγχρονης δουλείας και της εκμετάλλευσης των «αδυνάτων»… Με το σύστημα αυτό που δρομολογούν (με τη συμπαράσταση των προοδευτικών αριστερών…) ούτε θα μπορείς να αυτοπροσδιοριστείς, ούτε να διακρίνεις τον εαυτό σου…Θα γεννιέσαι απλώς για να δουλεύεις και να καταναλώνεις με τους όρους που θα σου υποβάλλουν … Ζώο με όλη τη σημασία της λέξης δηλαδή… Με τη μόνη διαφορά (ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ) πως κάτι τέτοιο τουλάχιστον στην Ευρώπη θα είναι προσωρινά εφικτό…Η Γηραιά Αλβιώνα δεν είναι Η.Π.Α… και το σχέδιο τους αυτό κάπου θα σκαλώσει στο προσεχές μέλλον με ανυπολόγιστες συνέπειες για τους εγκέφαλους και τους οπαδούς αυτής της διεστραμμένης κάστας… Υ.Γ. Για να σας βάλλω στο πνεύμα…σκεφτείτε τους εαυτούς σας χωρίς να έχετε μέσα σας όλα αυτά τα ιστορικά, εθνικά και θρησκευτικά αποθέματα που σας ακολουθούν (όλο αυτό το background) και θα καταλάβετε…Ένα τίποτα θα είναι στο άμεσο μέλλον ο άνθρωπος και θα τον διαμορφώνουν μέσω του νέου εκπαιδευτικού συστήματος που δρομολογούν όπως θέλουν… Υ.Γ 2 Το νέο μοντέλο ανθρώπου που σχηματοποιούν (το πρότυπο δηλαδή του 21ου αιώνα), θα είναι ο πολίτης αυτός που θα δουλεύει περισσότερα χρόνια, θα αμοίβεται με λιγότερα χρήματα, θα τους επιστρέφει (μέσω της φορολογίας ή των στημένων οικονομικών κρίσεων) τις οικονομίες του πίσω, θα είναι μονίμως χρεομένος και μάλιστα αλλαλάζοντας από χαρά και ικανοποίηση...

ΠΑΜΠΛΟ ΠΙΚΑΣΟ - ΓΚΟΥΕΡΝΙΚΑ

AMBER ALERT - ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΓΑΖΑ 2008 ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΓΑΖΑ 2008 ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΣΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ