PANOS VENIZELOS - ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ: ΓΙΟΥΡΟ 2008 : Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ.

ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ

ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧOYN ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ (ΑΝ)ΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΞΕΛΙΓΧΘΕΙ ΣΤΗ ΠΙΟ ΕΥΦΥΗ ΜΕΘΟΔΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ !!!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΤΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ !!!



«Ω παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ', ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων νυν υπέρ πάντων αγών».

(«Εμπρός, τέκνα των Ελλήνων, ελευθερώστε την πατρίδα, ελευθερώστε τα παιδιά σας, τις γυναίκες σας, τα ιερά των πατρογονικών θεών σας, τους τάφους των προγόνων σας τώρα ο αγώνας είναι για τα πάντα»).

Από την τραγωδία Πέρσαι του Αισχύλου.


ξεῖν’, ἀγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ὅτι τῇδε κείμεθα, τοῖς κείνων ῥήμασι Πειθόμενοι ›.

"Ξένε, πες στους Λακεδαιμόνιους ότι κοιτόμαστε εδώ, πιστοί στους νόμους τους."

Συμωνίδης αρχαίος Έλληνας λυρικός ποιητής.


ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ / ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ / ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ / ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ / ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ / ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ / ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ / ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ….

ΑΝΤΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ - ΠΡΟΒΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ

ΑΝΤΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ  ΦΑΣΙΣΜΟ - ΠΡΟΒΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ! ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ !!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΑ "ΦΑΣΙΣΜΟΥ "ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΝΑ ΝΟΜΟΤΥΠΟ EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΙΚ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ! ΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ …ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΧΑΡΜΑΝΙ...

ΣΤΙΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ΄Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ΄ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΄ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΟΝΙ΄.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟ ΧΩΜΑ...

ΣΤΙΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΄ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ΄ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΟΓΗ ΄ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΟΝΙ΄.
Η φωτογραφία μου
Μια σπίθα θέλει το δαδί φωτιά για να φουντώσει και το μυαλό του καθενός να ΄ρθει και να θολώσει !!! Δεν υπάρχουν ιδεολογίες ανθρώπινες εφευρέσεις είναι. Η καπιταλιστική ολιγαρχία κυβερνούσε πάντα και δεν θα πείραζε κανέναν μας αν υπήρχαν κανόνες, αρχές κι αξίες. Ανθρωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης χρειάζεται που να εστιάσει στις ανθρώπινες αξίες και στο περιβάλλον. Αυτοί τρελάθηκαν όμως, λειτουργούν για τον (άν)θρωπο, χωρίς τον (αν)θρωπο. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ είναι το τρίπτυχο για να βγούμε από την σημερινή φαυλότητα. Όσον αφορά τους οπαδούς των ιδεολογιών… ας μελετήσουν τις Θεοσοφίες, τις ρήσεις και τ΄αποφθέγματα των αρχαίων Ελλήνων Θεοσόφων (των μεγαλύτερων "επαναστατών" από καταβολής κόσμου).

ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΄ΕΦΙΑΛΤΕΣ΄ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008

ΓΙΟΥΡΟ 2008 : Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ.

ΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ Αν και πέρασαν 4 μόλις χρόνια από το πιο ονειρεμένο καλοκαιρινό ταξίδι της ζωής μας. Οι γνωστοί σαλτιμπάγκοι ξαναχτύπησαν, μηδενίζοντας τα πάντα. Οι σκοταδιστές της δημόσιας ζωής αποφάνθηκαν. ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ !!!! Οι ουραγοί, οι καιροσκόποι, οι προπέτες και οι ηθικοί αυτουργοί αυτού του συνονθυλεύματος που κάποιοι τολμούν να αποκαλούν Ελλάδα, μετέφεραν τον εσωτερικό τους κόσμο. Τον μαύρο. Τον επικριτικό. Αυτόν που δεν έχει δει χαρά, ούτε στα σκέλια του. Αυτοί που το μόνο κύπελλο που μπορούν να σηκώσουν, είναι ένα ποτήρι μπύρας, κρασιού ή σαμπάνιας. Και όμως το τόλμησαν. Τους έστησαν στον τοίχο και τους διαπόμπεψαν. Αυτούς που κατέβασαν για 2η φορά το Χριστό στη γη. Αυτούς που μας έστειλαν στα ουράνια. Αυτούς ( και στο πρόσωπό τους όλη την αθλητική οικογένεια ) τη μόνη ΄κοινωνική΄ ομάδα που έχει την δυνατότητα να μας κάνει να νιώσουμε Έλληνες και εθνικά υπερήφανοι. Κακόμοιρη Ελλάδα μας δεν έχουμε ελπίδα Φουρνέλο στα θεμέλια η μόνη μας σανίδα.

2 σχόλια:

-billys- είπε...

Δεν πειράζει παιδιά σημασία έχει ότι τα δώσατε όλα ότι είχατε και δεν είχατε αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ήτα, και μεγάλη ομάδα είναι αυτή που ξέρει και να χάνει.
Βέβαια οι δημοσιογράφοι (κοράκια) βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν το κόμπλεξ τους πάνω στα παιδιά και στον προπονητή, αλλά δεν πειράζει όπως κάνουν πάντα έτσι και τώρα μετά από μια δυο νίκες θα κάνουν τις γνωστές κολοτουμπες. Το μόνο που κατάφεραν είναι να μας κάνουν να κλείσουμε τις τηλεοράσεις για να μην τους ακούμε, ειδικά αυτόν τον μαλάκα που τον πληρώνουμε εμείς εκεί στην ΝΕΤ έβγαλε όλο το μίσος που έχει από την αρχή που ήρθε ο Ρεχακελ για αυτόν. Όσο κατάφερα να ακούσω (γιατί τελικά μου έσπασε τα νεύρα και την έκλεισα) ήταν τρομερό το μίσος που έχει για αυτόν τον άνθρωπο (λες και του έχει πηδήσει την γυναίκα) που πίεζε όλους όσους έβγαιναν να που ότι ο ρεχακελ έφταιγε για όλα.Κρίμα που είναι και στην κρατική τηλεόραση ο παπάρας.
Είναι άλλο πράγμα να λέμε εμείς μεταξύ μας κάποια πράγματα στην καφετέρια και άλλο να βγαίνει κάποιος μαλάκας στην τηλεόραση και να παρασέρνει τον κόσμο,και να μην σέβεται ότι αυτά τα παιδιά και αυτός ο προπονητής μας έδωσαν τόσο μεγάλη χαρά οσο δεν μας έχει δώσει τίποτα άλλο τα τελευταία χρόνια. Εγώ νομίζω ότι τελικά καλός έπραξε και κατέβασε την εθνική έτσι όπως την κατέβασε γιατί οι Σουηδοί έπαιζαν με σέντρες και χρειαζόμασταν τρεις κεντρικούς αμυντικούς ενώ με τους Ρώσους έπρεπε να τους πρεσάρουμε στο κέντρο γιατί έπαιζαν με την μπάλα κάτω.
Δυστυχώς οι παίχτες μας δεν είναι σε τόσο καλή φόρμα Όσο ήταν το 2004 και πολύ περισσότερο κουρασμένοι ειδικά κάποιοι παίχτες κλειδιά στην ομάδα που παίζουν στα χαφ.
Βέβαια εμείς προπονητές δεν είμαστε και λέμε την γνώμη μόνο για να έχουμε κάτι να λέμε μεταξύ μας να περνάει η ώρα και πάντα μετά το παιχνίδι, ενώ το δύσκολο είναι να τα λες πριν το ματς.
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛI ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

Unknown είπε...

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε εμείς το επίπεδο,που δεν διατηρούν αυτοί.Η πλειοψηφία του κόσμου πιστεύω οτι εξακολουθεί να αγαπά την εθνική μας ομάδα και να τη θεωρεί την εκλεκτή της καρδιάς του.Δεν πρέπει γιά κανένα λόγο ο καθένας να βάζει τον εαυτό του στη θέση του προπονητή και να δήλωνει ποιά θα 'πρεπε να είναι η ιδανική ενδεκάδα η' το ιδανικό σύστημα που έπρεπε να 'χε ακολουθηθεί,απλουστατα γιατί ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει!! Δεν υπάρχει ιδανικός τρόπος,αλλά υπάρχει ο τρόπος μου και ο τρόπος σου-οπως σοφά είχε λεχθεί από τον Νίτσε-.Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ πολλές ακόμα επιτυχίες στην ομάδαρα μας ευελπιστώντας έτσι να κλείσει πολλα απο τα κακά στόματα...ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

ΠΑΜΠΛΟ ΠΙΚΑΣΟ - ΓΚΟΥΕΡΝΙΚΑ

AMBER ALERT - ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΓΑΖΑ 2008 ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΓΑΖΑ 2008 ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΣΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ