PANOS VENIZELOS - ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ: ΘΡΗΝΩ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ 15ΧΡΟΝΟΥ ΘΥΜΑ ΕΝΟΣ ΑΔΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΟΝΟ ΣΗΨΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΒΙΑ !

ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ

ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧOYN ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ (ΑΝ)ΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΞΕΛΙΓΧΘΕΙ ΣΤΗ ΠΙΟ ΕΥΦΥΗ ΜΕΘΟΔΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ !!!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΤΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ !!!«Ω παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ', ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων νυν υπέρ πάντων αγών».

(«Εμπρός, τέκνα των Ελλήνων, ελευθερώστε την πατρίδα, ελευθερώστε τα παιδιά σας, τις γυναίκες σας, τα ιερά των πατρογονικών θεών σας, τους τάφους των προγόνων σας τώρα ο αγώνας είναι για τα πάντα»).

Από την τραγωδία Πέρσαι του Αισχύλου.


ξεῖν’, ἀγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ὅτι τῇδε κείμεθα, τοῖς κείνων ῥήμασι Πειθόμενοι ›.

"Ξένε, πες στους Λακεδαιμόνιους ότι κοιτόμαστε εδώ, πιστοί στους νόμους τους."

Συμωνίδης αρχαίος Έλληνας λυρικός ποιητής.


ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ / ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ / ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ / ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ / ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ / ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ / ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ / ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ….

ΑΝΤΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ - ΠΡΟΒΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ

ΑΝΤΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ  ΦΑΣΙΣΜΟ - ΠΡΟΒΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ! ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ !!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΑ "ΦΑΣΙΣΜΟΥ "ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΝΑ ΝΟΜΟΤΥΠΟ EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΙΚ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ! ΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ …ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΧΑΡΜΑΝΙ...

ΣΤΙΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ΄Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ΄ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΄ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΟΝΙ΄.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟ ΧΩΜΑ...

ΣΤΙΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΄ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ΄ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΟΓΗ ΄ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΟΝΙ΄.
Η φωτογραφία μου
Μια σπίθα θέλει το δαδί φωτιά για να φουντώσει και το μυαλό του καθενός να ΄ρθει και να θολώσει !!! Δεν υπάρχουν ιδεολογίες ανθρώπινες εφευρέσεις είναι. Η καπιταλιστική ολιγαρχία κυβερνούσε πάντα και δεν θα πείραζε κανέναν μας αν υπήρχαν κανόνες, αρχές κι αξίες. Ανθρωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης χρειάζεται που να εστιάσει στις ανθρώπινες αξίες και στο περιβάλλον. Αυτοί τρελάθηκαν όμως, λειτουργούν για τον (άν)θρωπο, χωρίς τον (αν)θρωπο. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ είναι το τρίπτυχο για να βγούμε από την σημερινή φαυλότητα. Όσον αφορά τους οπαδούς των ιδεολογιών… ας μελετήσουν τις Θεοσοφίες, τις ρήσεις και τ΄αποφθέγματα των αρχαίων Ελλήνων Θεοσόφων (των μεγαλύτερων "επαναστατών" από καταβολής κόσμου).

ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΄ΕΦΙΑΛΤΕΣ΄ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ

Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2008

ΘΡΗΝΩ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ 15ΧΡΟΝΟΥ ΘΥΜΑ ΕΝΟΣ ΑΔΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΟΝΟ ΣΗΨΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΒΙΑ !

Δεν υπάρχουν ούτε τρομοκράτες, ούτε αναρχικοί, ούτε αντιεξουσιαστές. Υπάρχουν ελάχιστα μη καθοδηγούμενα ( από την τηλεόραση και τους επικοινωνιολόγους του σκοταδισμού ) νοήμονα όντα που δεν αντέχουν τη κοινωνική αδικία, τους ψυχικούς και σωματικούς βιασμούς, τη δουλεία, και τα χίλια δύο άλλα ΄έκτροπα΄ που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας και επιλέγουν να ζήσουν πραγματικά ελεύθερα και όχι κάτω από το φασιστικό και επίπλαστο καθεστώς της ΄δήθεν΄ δημοκρατίας των ολίγων της παγκόσμιας και εγχώριας νομενκλατούρας. Τιμή και δόξα λοιπόν σε όλους αυτούς τους ανήσυχους, τους ανένταχτους, τους επαναστάτες και τους ΄πνευματικά΄ ελεύθερους αυτού του κόσμου που τολμάνε να ονειρεύονται ένα καλύτερο και δικαιότερο ΄αύριο΄....

3 σχόλια:

koyot είπε...

ΘΡΗΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ.ΤΟ ΜΑΥΡΟ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ Σ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΑ ΒΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΩΔΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΜΕΓΑΛΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΜΗ ΒΙΑ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ "ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΣ" ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ,ΤΥΡΡΑΝΟΥΝ,ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ,ΥΠΟΤΑΣΣΟΥΝ.
ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΙΣΧΩΝ!!!!!ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΟΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.

ΠΑΝΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ!!!

skourkos είπε...

ονειρευομαι μια ομαδα υγιως σκεπτομενων πολιτων που να ενεργοποιειται και να μαυριζει στο ξυλο καθε μορφης κουκουλοφορο εισαγωμενο και ντοπιο οταν ετοιμαζεται για καταστροφες και πλιατσικο.ονοιρευομαι μια ομαδα υγιως σκεπτομενων παιδιων που να ντρεπονται για τους γονεις τους(πολιτικους,δικαστες,παπαδες,καθηγητες,αστυνομους).πολλα ονειρευομαι θα τα δινω λιγα-λιγα

ΠΑΜΠΛΟ ΠΙΚΑΣΟ - ΓΚΟΥΕΡΝΙΚΑ

AMBER ALERT - ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΘΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΓΑΖΑ 2008 ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΓΑΖΑ 2008 ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΣΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ