PANOS VENIZELOS - ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ: ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ....

ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ

ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧOYN ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ (ΑΝ)ΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΞΕΛΙΓΧΘΕΙ ΣΤΗ ΠΙΟ ΕΥΦΥΗ ΜΕΘΟΔΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ !!!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΤΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ !!!«Ω παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ', ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων νυν υπέρ πάντων αγών».

(«Εμπρός, τέκνα των Ελλήνων, ελευθερώστε την πατρίδα, ελευθερώστε τα παιδιά σας, τις γυναίκες σας, τα ιερά των πατρογονικών θεών σας, τους τάφους των προγόνων σας τώρα ο αγώνας είναι για τα πάντα»).

Από την τραγωδία Πέρσαι του Αισχύλου.


ξεῖν’, ἀγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ὅτι τῇδε κείμεθα, τοῖς κείνων ῥήμασι Πειθόμενοι ›.

"Ξένε, πες στους Λακεδαιμόνιους ότι κοιτόμαστε εδώ, πιστοί στους νόμους τους."

Συμωνίδης αρχαίος Έλληνας λυρικός ποιητής.


ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ / ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ / ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ / ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ / ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ / ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ / ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ / ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ….

ΑΝΤΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ - ΠΡΟΒΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ

ΑΝΤΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ  ΦΑΣΙΣΜΟ - ΠΡΟΒΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ! ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ !!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΑ "ΦΑΣΙΣΜΟΥ "ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΝΑ ΝΟΜΟΤΥΠΟ EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΙΚ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ! ΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ …ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΧΑΡΜΑΝΙ...

ΣΤΙΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ΄Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ΄ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΄ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΟΝΙ΄.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟ ΧΩΜΑ...

ΣΤΙΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΄ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ΄ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΟΓΗ ΄ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΟΝΙ΄.
Η φωτογραφία μου
Μια σπίθα θέλει το δαδί φωτιά για να φουντώσει και το μυαλό του καθενός να ΄ρθει και να θολώσει !!! Δεν υπάρχουν ιδεολογίες ανθρώπινες εφευρέσεις είναι. Η καπιταλιστική ολιγαρχία κυβερνούσε πάντα και δεν θα πείραζε κανέναν μας αν υπήρχαν κανόνες, αρχές κι αξίες. Ανθρωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης χρειάζεται που να εστιάσει στις ανθρώπινες αξίες και στο περιβάλλον. Αυτοί τρελάθηκαν όμως, λειτουργούν για τον (άν)θρωπο, χωρίς τον (αν)θρωπο. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ είναι το τρίπτυχο για να βγούμε από την σημερινή φαυλότητα. Όσον αφορά τους οπαδούς των ιδεολογιών… ας μελετήσουν τις Θεοσοφίες, τις ρήσεις και τ΄αποφθέγματα των αρχαίων Ελλήνων Θεοσόφων (των μεγαλύτερων "επαναστατών" από καταβολής κόσμου).

ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΄ΕΦΙΑΛΤΕΣ΄ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2009

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ....

ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ !!! Για να φτιάξεις καλύτερη κοινωνία, πρέπει πρώτα να φτιάξεις καλύτερους ανθρώπους είχε πει ο Πλάτωνας. Άμα φτιάξουν καλύτερους ανθρώπους όμως και κατ΄ επέκταση καλύτερη κοινωνία θα σκάψουν το λάκκο τους, γιατί θα αναγκαστούν να μοιράσουν το πλούτο !!!! Λιγότερες πιθανά ώρες εργασίας, περισσότερες ημέρες ξεκούρασης, πιέσεις για υψηλότερους μισθούς και για ένα καλύτερο φυσικό περιβάλλον, δικαιότερη ανακατανομή του πλούτου, καλύτερη υγεία, καλύτερη παιδεία κ.ο.κ. και αυτό δεν συμφέρει το σύστημα γιατί η λογική αυτή δεν συνάδει με την σύγχρονη δουλεία…. Το ανέφερα και σε άλλο άρθρο μου άλλωστε με τον τίτλο Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Οπότε τι έχουμε, πρώτο και μόνιμο ζητούμενο σε όλα τα Μ.Μ.Ε την φτώχεια, την ανεργία, την κινδυνολογία, την τρομολαγνεία, την ανασφάλεια και γενικά τον αποπροσανατολισμό. ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ( ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ) ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ « ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ - ΛΕΣ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΟΥ ΖΩ…. » ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ….. Το ότι η φτώχεια εμποδίζει την ανάπτυξη του νου πιστεύω ότι το θεωρείτε λογικό, θα σας το εξηγήσω όμως και ακόμη περισσότερο: αυτός που έχει μόνιμες και διαρκείς ανάγκες επιβίωσης εστιάζεται μόνο σε αυτές σπαταλώντας όλο τον ελεύθερο χρόνο του και καταντάει (τηλε)κατευθυνόμενος. Αυτό θέλουνε, ελεγχόμενα ζόμπι και όχι σκεπτόμενους ανθρώπους. Δουλειά, φαγητό, τηλεόραση και ύπνο. Να γιατί η οικονομία ( είναι το όπιο των λαών ) και θα συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας….. ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΜΠΛΟ ΠΙΚΑΣΟ - ΓΚΟΥΕΡΝΙΚΑ

AMBER ALERT - ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΘΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΓΑΖΑ 2008 ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΓΑΖΑ 2008 ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΣΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ