PANOS VENIZELOS - ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ: ΘΑ ΜΕ ΣΚΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΑΝΤΙΥΠΕΡΤΑΣΙΚΑ

ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ

ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧOYN ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ (ΑΝ)ΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΞΕΛΙΓΧΘΕΙ ΣΤΗ ΠΙΟ ΕΥΦΥΗ ΜΕΘΟΔΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ !!!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΤΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ !!!«Ω παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ', ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων νυν υπέρ πάντων αγών».

(«Εμπρός, τέκνα των Ελλήνων, ελευθερώστε την πατρίδα, ελευθερώστε τα παιδιά σας, τις γυναίκες σας, τα ιερά των πατρογονικών θεών σας, τους τάφους των προγόνων σας τώρα ο αγώνας είναι για τα πάντα»).

Από την τραγωδία Πέρσαι του Αισχύλου.


ξεῖν’, ἀγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ὅτι τῇδε κείμεθα, τοῖς κείνων ῥήμασι Πειθόμενοι ›.

"Ξένε, πες στους Λακεδαιμόνιους ότι κοιτόμαστε εδώ, πιστοί στους νόμους τους."

Συμωνίδης αρχαίος Έλληνας λυρικός ποιητής.


ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ / ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ / ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ / ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ / ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ / ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ / ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ / ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ….

ΑΝΤΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ - ΠΡΟΒΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ

ΑΝΤΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ  ΦΑΣΙΣΜΟ - ΠΡΟΒΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ! ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ !!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΑ "ΦΑΣΙΣΜΟΥ "ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΝΑ ΝΟΜΟΤΥΠΟ EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΙΚ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ! ΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ …ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΧΑΡΜΑΝΙ...

ΣΤΙΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ΄Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ΄ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΄ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΟΝΙ΄.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟ ΧΩΜΑ...

ΣΤΙΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΄ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ΄ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΟΓΗ ΄ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΟΝΙ΄.
Η φωτογραφία μου
Μια σπίθα θέλει το δαδί φωτιά για να φουντώσει και το μυαλό του καθενός να ΄ρθει και να θολώσει !!! Δεν υπάρχουν ιδεολογίες ανθρώπινες εφευρέσεις είναι. Η καπιταλιστική ολιγαρχία κυβερνούσε πάντα και δεν θα πείραζε κανέναν μας αν υπήρχαν κανόνες, αρχές κι αξίες. Ανθρωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης χρειάζεται που να εστιάσει στις ανθρώπινες αξίες και στο περιβάλλον. Αυτοί τρελάθηκαν όμως, λειτουργούν για τον (άν)θρωπο, χωρίς τον (αν)θρωπο. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ είναι το τρίπτυχο για να βγούμε από την σημερινή φαυλότητα. Όσον αφορά τους οπαδούς των ιδεολογιών… ας μελετήσουν τις Θεοσοφίες, τις ρήσεις και τ΄αποφθέγματα των αρχαίων Ελλήνων Θεοσόφων (των μεγαλύτερων "επαναστατών" από καταβολής κόσμου).

ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΄ΕΦΙΑΛΤΕΣ΄ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010

ΘΑ ΜΕ ΣΚΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΑΝΤΙΥΠΕΡΤΑΣΙΚΑ

Τι δε καταλαβαίνετε ρε συνδίποδοι… Ότι δε φταίει κανείς και τίποτα πάρα μόνο το ατελές και σχιζοφρενές είδος μας;;; (Ρίξτε μια ματά μέσα και γύρω σας και θα το διαπιστώσετε πάραυτα). Ότι όχι μόνο δεν εξελισσόμεθα σαν είδος, αλλά τουναντίον επιστρέφουμε στον κανιναλισμό;;; (Αν συνειδητοποιήσετε πόσο έχουν εξελιγχθεί οι επιστήμες κι η τεχνολογία και πόσο εμείς θα το καταλάβετε αμέσως). Ότι όλα είναι τεχνηέντως δομημένα πάνω σ΄ ένα σαθρό υπόβαθρο που χρησιμοποιεί τον άνθρωπο σαν παραγωγική και καταναλωτική μηχανή;;; (Η σημερινή κρίση το φωτογραφίζει πλήρως ). Ότι είμαστε το μοναδικό είδος που αν εκλείψει θα προστατευθεί ο πλανήτης από τις καταστροφές που του επιφέρουμε;;; (Ούτε λόγος). Ότι τα κόμματα κι οι ιδεολογίες είναι εφευρέσεις των ευφυών για να διαιρούν τους βλάκες;;; (Καλά αυτό και ΄γκαγκάς΄ το έχει καταλάβει πλέον… εκτός ίσως από τα λαμόγια). Ότι το δήθεν ευφυές είδος μας (μη χέσω) χρειάζεται, "τρομονόμους", δικαστές και αστυνομικούς για να διαφυλάττουν τη δημόσια τάξη ή στρατούς και όπλα για να αλληλοσκοτωνόμαστε;;; (Ποια μεγαλύτερη απόδειξη από αυτό που σας έγραψα;;; Είναι δυνατόν αν ήμασταν ευφυείς και πολιτισμένοι να χρειαζόμασταν αυτά τα σώματα εκτός ίσως από κάποια τυπικά ;;;). Ότι μισούμε ή ζηλεύπουμε;;; (Ηλείου φαεινότερο...)...Σκεφτείτε μόνο πως αντιμερωπίζετε εμένα...(χιούμορ...). Ότι δε βλέπουμε πέρα από τη μύτη μας γιατί μας τυφλώνει το είδωλό μας ;;; (Όλοι πανέμορφοι, πανέξυπνοι, ικανότατοι, Θεοί ... κι άλλοι μαλάκες…Αν δεν είναι σχιζοφρένεια αυτό τότε τι είναι;;;). Ότι κατευθυνόμαστε με περισσότερη ακρίβεια ακόμη κι από τα βλήματα ;;; (Αυτό κι αν…Ανοίγουμε το στόμα και καταπίνομε ή αναμεταδίδουμε ότι σκατά μας σερβίρουν σαν γλάροι…). Ότι η μόνη ιδεολογία είναι ο ανθρωπισμός κι εννοώ η προσπάθειά μας μέσω της εκπαίδευσης, της παιδείας και των προτύπων της κοινωνίας να βγάλουμε καλύτερους ανθρώπους;;; (Μα με σκάρτα υλικά ότι και να χτίσεις είναι θέμα χρόνου η κατάρρευση;;;). Ή ότι το μόνο που εξυπηρετούμε με τη παρουσία μας στη γη είναι να έχουν χέρια και καταναλωτές στις απανταχού φυτείες αυτού του πλανήτη δύο οικογένειες ;;; (Αν δεν το ξέρετε κι αυτό…δε χρειάζεται να συνεχίσω…). Τι απ΄ όλα αυτά αμφισβητείτε ρε συνέμβιοι…(τα ελάχιστα σας έγραψα)…Πείτε μου τι;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΜΠΛΟ ΠΙΚΑΣΟ - ΓΚΟΥΕΡΝΙΚΑ

AMBER ALERT - ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΓΑΖΑ 2008 ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΓΑΖΑ 2008 ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΣΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ