PANOS VENIZELOS - ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ: ΤΙΤΛΟΣ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΠΑΝΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ

ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧOYN ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ (ΑΝ)ΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΞΕΛΙΓΧΘΕΙ ΣΤΗ ΠΙΟ ΕΥΦΥΗ ΜΕΘΟΔΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ !!!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΤΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ !!!«Ω παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ', ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων νυν υπέρ πάντων αγών».

(«Εμπρός, τέκνα των Ελλήνων, ελευθερώστε την πατρίδα, ελευθερώστε τα παιδιά σας, τις γυναίκες σας, τα ιερά των πατρογονικών θεών σας, τους τάφους των προγόνων σας τώρα ο αγώνας είναι για τα πάντα»).

Από την τραγωδία Πέρσαι του Αισχύλου.


ξεῖν’, ἀγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ὅτι τῇδε κείμεθα, τοῖς κείνων ῥήμασι Πειθόμενοι ›.

"Ξένε, πες στους Λακεδαιμόνιους ότι κοιτόμαστε εδώ, πιστοί στους νόμους τους."

Συμωνίδης αρχαίος Έλληνας λυρικός ποιητής.


ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ / ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ / ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ / ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ / ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ / ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ / ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ / ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ….

ΑΝΤΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ - ΠΡΟΒΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ

ΑΝΤΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ  ΦΑΣΙΣΜΟ - ΠΡΟΒΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ! ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ !!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΑ "ΦΑΣΙΣΜΟΥ "ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΝΑ ΝΟΜΟΤΥΠΟ EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΙΚ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ! ΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ …ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΧΑΡΜΑΝΙ...

ΣΤΙΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ΄Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ΄ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΄ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΟΝΙ΄.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟ ΧΩΜΑ...

ΣΤΙΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΄ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ΄ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΟΓΗ ΄ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΟΝΙ΄.
Η φωτογραφία μου
Μια σπίθα θέλει το δαδί φωτιά για να φουντώσει και το μυαλό του καθενός να ΄ρθει και να θολώσει !!! Δεν υπάρχουν ιδεολογίες ανθρώπινες εφευρέσεις είναι. Η καπιταλιστική ολιγαρχία κυβερνούσε πάντα και δεν θα πείραζε κανέναν μας αν υπήρχαν κανόνες, αρχές κι αξίες. Ανθρωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης χρειάζεται που να εστιάσει στις ανθρώπινες αξίες και στο περιβάλλον. Αυτοί τρελάθηκαν όμως, λειτουργούν για τον (άν)θρωπο, χωρίς τον (αν)θρωπο. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ είναι το τρίπτυχο για να βγούμε από την σημερινή φαυλότητα. Όσον αφορά τους οπαδούς των ιδεολογιών… ας μελετήσουν τις Θεοσοφίες, τις ρήσεις και τ΄αποφθέγματα των αρχαίων Ελλήνων Θεοσόφων (των μεγαλύτερων "επαναστατών" από καταβολής κόσμου).

ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΄ΕΦΙΑΛΤΕΣ΄ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010

ΤΙΤΛΟΣ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΠΑΝΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Με τη Ν.Δ κυβέρνηση... όχι το Δ.Ν.Τ. δεν θα "πέρναγε" στην Ελλάδα λόγω της αντπολίτευσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ... αλλά ούτε το αεροπλάνο που θα τους μετέφερε πάνω από τον Ελληνικό εναέριο χώρο... Πόσο μάλλον η αναγκαία και επείγουσα διχοτόμηση του Αιγαίου λόγω της προσυμφωνημένης οικονομικής κρίσης... και η απαραίτητη από πριν οικονομική τρομοκρατία... Ώστε να γίνει πιστευτό το σενάριο (και να μη θεωρηθούν προδότες κι έχουμε αναταράξεις) με τις συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων... Ούτε στα πιο απόκρυφα όνειρά τους δεν θα γινόταν αυτό με τη Ν.Δ κυβέρνηση... Πόλεμο θα είχανε κάνει οι σύντροφοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ και δικαίως... Ενώ τώρα τουμπεκί ψιλοκομμένο...μήπως χάσουν οι παρατρεχάμενοι τα οφίτσια... Πέρα από το γεγονός αυτό... ο Καραμανλής το παρατράβηξε... Το έπαιξε μάγκας με τους Ρώσους, με τους Κινέζους, με το βέτο που κατάθεσε για τη μη ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ κι έπρεπε το συντομότερο να αποπεμφθεί...Μιας και πλήγωσε και το κύρος του Μπους κι αυτό της ξυνής- μαυρούλας συνοδού του λίγο πριν την έξοδό τους από τον Λευκό Οίκο… Να λοιπόν οι φωτιές που κατέκαιγαν επί 2 καλοκαίρια την Ελλάδα, να τα σκάνδαλα των στημένων αρχικλεφτών υπουργών του, να το Βατοπέδιο... Κι από καταλληλότερος έγινε σε λίγους μήνες ο πιο ακατάλληλος... Για να έρθει στα σίγουρα το ΠΑ.ΣΟ.Κ στην εξουσία (ώστε να μην υπάρξουν αντιδράσεις από τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς του και τα συνδικαλιστικά πρασινοκρατούμενα κινήματα οι όποιες σχεδιαζόμενες ανατροπές)... και να προχωρίσει αναίμακτα το σχέδιο των 5 αρχηγών του κοινοβουλίου και της νέας τάξης... για το προσχεδιασμένο εδώ και χρόνια ξεπούλημα της Ελλάδος... Και για να το δέσουν καλά το γλυκό... έβαλαν κοτζάμ άντρα τον Γιώργο να λέει συνεχώς ψέματα για να μη γίνει καμιά μαλακία και χαθούν οι εκλογές... εν μέσω κρίσης κι έχουμε άλλα... Αποτέλεσμα ανέλαβε πρωθυπουργός ο Γιώργος... γονάτισε αναίμακτα την Ελλάδα... μειώθηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις (που με τη Ν.Δ στην εξουσία δεν υπήρχε περίπτωση να πέρναγαν αυτά τα μέτρα ούτε μία στο δισεκατομμύριο ) ... Και το σενάριο της εξόρυξης του πετρελαίου του Αιγαίου (από κοινού με την Τουρκία και τις Η.Π.Α.) φαντάζει σήμερα λίγο πριν από το χείλος του τεχνητού οικονομικού γκρεμού... σαν την πιο ΗΡΩΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ για να μη χρεοκοπήσει η χώρα του και εξαθλιωθούν από τη φτώχια οι πολίτες της... Το Αιγαίο μετατρέπεται (από τη στιγμή που πήρε η Τουρκία το μισό) σε θάλασσα ειρήνης και ευημερίας... και μετά συνεχίζουμε με το όσμιο, το χρυσό, το ουράνιο κ.ο.κ… Η ευημερία επανέρχεται στη χώρα (αν δεν μας κατακλέψουν πάλι και δεν μας ξανα - χρεοκοπήσουν για να πουλήσουν κάτι άλλο στη συνέχεια) και η ταινία τελειώνει με χαπι εντ* ...και τον Γιώργο εθνικό ήρωα και νέο υποψήφιο εθνάρχη... Υ.Γ Το σενάριο είναι φανταστικό και κάθε μελλοντική σύμπτωση εντελώς τυχαίαι. * Οι μόνοι που μπορούν να χαλάσουν το πάρτι είναι οι Ρώσοι...χμ,χμ, ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Θ΄ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "Η ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ΠΟΥ ΝΤΥΘΗΚΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"...

2 σχόλια:

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ είπε...

Ξέρεις ότι η φάτσα του εικονιζόμενου ...σεϊχη, είναι του Αβραμόπουλου???

ΠΑΝΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ είπε...

Όχι...ας την αλλάξω λοιπόν.

ΠΑΜΠΛΟ ΠΙΚΑΣΟ - ΓΚΟΥΕΡΝΙΚΑ

AMBER ALERT - ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΓΑΖΑ 2008 ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΓΑΖΑ 2008 ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΣΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ