PANOS VENIZELOS - ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ: ΜΕ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ...

ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ

ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧOYN ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ (ΑΝ)ΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΞΕΛΙΓΧΘΕΙ ΣΤΗ ΠΙΟ ΕΥΦΥΗ ΜΕΘΟΔΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ !!!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΤΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ !!!«Ω παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ', ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων νυν υπέρ πάντων αγών».

(«Εμπρός, τέκνα των Ελλήνων, ελευθερώστε την πατρίδα, ελευθερώστε τα παιδιά σας, τις γυναίκες σας, τα ιερά των πατρογονικών θεών σας, τους τάφους των προγόνων σας τώρα ο αγώνας είναι για τα πάντα»).

Από την τραγωδία Πέρσαι του Αισχύλου.


ξεῖν’, ἀγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ὅτι τῇδε κείμεθα, τοῖς κείνων ῥήμασι Πειθόμενοι ›.

"Ξένε, πες στους Λακεδαιμόνιους ότι κοιτόμαστε εδώ, πιστοί στους νόμους τους."

Συμωνίδης αρχαίος Έλληνας λυρικός ποιητής.


ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ / ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ / ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ / ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ / ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ / ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ / ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ / ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ….

ΑΝΤΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ - ΠΡΟΒΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ

ΑΝΤΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ  ΦΑΣΙΣΜΟ - ΠΡΟΒΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ! ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ !!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΑ "ΦΑΣΙΣΜΟΥ "ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΝΑ ΝΟΜΟΤΥΠΟ EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΙΚ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ! ΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ …ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΧΑΡΜΑΝΙ...

ΣΤΙΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ΄Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ΄ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΄ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΟΝΙ΄.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟ ΧΩΜΑ...

ΣΤΙΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΄ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ΄ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΟΓΗ ΄ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΟΝΙ΄.
Η φωτογραφία μου
Μια σπίθα θέλει το δαδί φωτιά για να φουντώσει και το μυαλό του καθενός να ΄ρθει και να θολώσει !!! Δεν υπάρχουν ιδεολογίες ανθρώπινες εφευρέσεις είναι. Η καπιταλιστική ολιγαρχία κυβερνούσε πάντα και δεν θα πείραζε κανέναν μας αν υπήρχαν κανόνες, αρχές κι αξίες. Ανθρωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης χρειάζεται που να εστιάσει στις ανθρώπινες αξίες και στο περιβάλλον. Αυτοί τρελάθηκαν όμως, λειτουργούν για τον (άν)θρωπο, χωρίς τον (αν)θρωπο. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ είναι το τρίπτυχο για να βγούμε από την σημερινή φαυλότητα. Όσον αφορά τους οπαδούς των ιδεολογιών… ας μελετήσουν τις Θεοσοφίες, τις ρήσεις και τ΄αποφθέγματα των αρχαίων Ελλήνων Θεοσόφων (των μεγαλύτερων "επαναστατών" από καταβολής κόσμου).

ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΄ΕΦΙΑΛΤΕΣ΄ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ

Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010

ΜΕ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ...

Κατάφεραν αφενός με την αναισθησία τους και αφετέρου με τις μπηχτές τους και να με απογοητεύσουν και να με φιμώσουν… Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά…γιατί ούτε καν αντιλαμβάνονται τι τα περιμένει (με το να χαϊδολογούνται και να μη παίρνουν θέση σ΄ όλα αυτά που διαδραματίζονται λες και δεν τους αφορούν…). Και μη νομίζετε ότι περίμενα να πάρουν τα όπλα ή να κάνουν θαύματα… Απλώς να ευαισθητοποιηθούν, να πάρουν θέση, να συμμετάσχουν, να αναδείξουν θέματα, να προβληματιστούν, να καταθέσουν απόψεις κ.ο.κ... Μια «παρέα» 288 ατόμων στο χώρο της κοινωνικής δικτύωσης στο ανώδυνο … κι εγώ σαν τον μαλάκα (χωρίς κέρδος κέρατα) να εκτίθεμαι και να στίβω κάθε μέρα το μυαλό μου (με αδιαπραγμάτευτα αληθινές και τεκμηριωμένες αναφορές ) για να τους προβληματίσω. Και προσέχτε όχι για να υπηρετήσω τη "διάσπαση" μέσω των διαφορετικών τάχατες κομμάτων, των ψευτοιδεολογιών (μακριά από μένα αυτές οι αρχιδιές πέραν της γνωστής του ανθρωπισμού), συντεχνιακών συμφερόντων, ή για να προσποριστώ προσωπικά ωφέλη ... (να φύγω θέλω μόνο στα ορεινά και δε μπορώ)… αλλά για τη ζωή και την πατρίδα τους που χάνονται και δεν το καταλαβαίνουν… Μεταξύ μας (όχι ότι δεν το περίμενα…) αλλά βλέπετε η ελπίδα (είναι το Θείο) δε πεθαίνει ποτέ…είναι αθάνατη …εν αντιθέση με μας που έχουμε ημερομηνία λήξης… Κερδίσατε ρε «αδέρφια» ως συνήθως (είσαστε μιλιούνια δε παλεύστε) αλλά η νίκη σας είναι τόσο Πύρρεια, που ισοδυναμεί με τον μελλοντικό ομαδικό σας τάφο που σκάβατε εδώ και 35 χρόνια με τα ίδια σας τα χέρια… Είναι σαν τις νίκες που πετύχαιναν μέχρι πρόσφατα τα κόμματα κι ιδεολογίες σας και τρέχατε ενθουσιασμένοι με τις σημαιούλες και τις κόρνες θριαμβολογώντας για την επερχόμενη καταστροφή σας… Σε σας μιλάω στο 95% και βάλε…(που σας μοίραζαν σαν τα πρόβατα σε μαντριά) … Οπότε μη κρύβεστε και τα ρίχνετε στους άλλους…γιατί δεν υπάρχουν άλλοι εσείς είστε…με άλλη μουτσούνα… Υ.Γ Δεν υπάρχει άλλη ιδεολογία πέραν αυτής του ανθρωπισμού ρε συνάνθρωποι …κι εννοώ από τη διαρκή πάλη με τα μέσα μας… ώστε να εξυψώσουμε τα θετικά γεννετήσια χαρακτηριστικά μας και να εξαλείψουμε τα ζωώδη… Υ.Γ 2. Δε μπορώ να σας το εξηγήσω παραπάνω … απ΄ ότι δεν κυβερνούν τα κόμματα, κόμματα κι οι ιδεολογίες, ιδεολογίες αλλά οι άνθρωποι, ανθρώπους κι ότι μόνο αν είμαστε ενωμένοι υπηρετώντας το καλό, το σωστό και το δίκαιο μπορούμε ν΄ αλλάξουμε τη μοίρα μας ...Ειλικρινά δε μπορώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΜΠΛΟ ΠΙΚΑΣΟ - ΓΚΟΥΕΡΝΙΚΑ

AMBER ALERT - ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΓΑΖΑ 2008 ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΓΑΖΑ 2008 ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΣΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ